Продукти найпростіші, а смак неперевершений: крабові палички з сирною начинкою гідні Мішленівської зірки

Прикрасити святковий стіл можна дуже оригінальною закускою, а саме сирними кульками з крабових паличок. Коштує подібна страва недорого, а вигляд матиме дорогого ресторанного наїдку.

Сирні кульки з присипкою з крабових паличок не лише апетитні на вигляд. Вони ще й дуже смачні.

Вам знадобиться:

  • 200 г крабових паличок;
  • 200 г твердого сиру;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 100 г майонезу;
  • 2 великих яйця;
  • 2 зубці часнику.
Сирні кульки з крабовими паличками

Крабові палички натріть на дрібній тертушці. Щоб це було легше робити, поставте їх на 20 хвилин до морозилки. Заразом туди ж відправте й плавлений сирок, який потім теж натрете. Твердий сир натріть на такій же дрібній тертці.

Сирні кульки з крабовими паличками

Яйця зваріть круто. Покладіть у холодну воду й поставте на плиту. Зробіть вогонь нижче середнього. Після закипання витримайте 9 хвилин. Гарячу воду злийте, а яйця залийте холодною.

Коли охолонуть, обчистьте й натріть на дрібній тертушці. У глибокій мисці з’єднайте твердий та плавлений сири. Додайте яйця та часник, пропущений крізь прес. Заправте майонезом і перемішайте.

Сирні кульки з крабовими паличками

Маса має вийти щільною, злегка липкою й триматися купи. Руки намочіть і сформуйте кульки завбільшки з волоський горіх. Притисніть, щоб вони були щільними. Обваляйте їх у стружці крабових паличок і викладайте на блюдо.

Сирні кульки з крабовими паличками

Якщо відразу не подаватимете до столу, накрийте закуску мисочкою та поставте до холодильника. Так крабові кульки не обвітряться. Перед подачею до столу прикрасьте свіжою зеленню.

Заправляти закуску можна не лише майонезом. За бажанням, можете взяти сметану чи натуральний йогурт. Додавайте в сирну масу по окремо або ж змішайте з майонезом навпіл.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.