Через день готую на вечерю курятину з сиром: страва виходить ніжною в середині й хрумкою ззовні. Смакота

Вишукану вечерю можна приготувати за лічені хвилини з простих продуктів. Виходить ніжна курятина з сиром усередині та хрумкою скоринкою ззовні. Готується на пательні.

Вам знадобиться:

  • 700 г курячого філе;
  • 3 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.

Для начинки:

  • 150 г моцарели.

Для панірування:

  • 120 г панірувальних сухарів;
  • 50 г борошна;
  • 1 яйце.
Хрумкі курячі кишеньки з моцарелою

Курячі грудки беріть не дуже великі, бо можуть не просмажитися. Сир натріть на тертці з великим отворами. Моцарелу можете замінити на сулугуні чи будь-який інший твердий сир.

Яйця розбийте в мисочку і збийте, щоб жовтки з’єдналися з білками. Куряче філе промийте й промокніть паперовим рушником. Посоліть та поперчіть. Можете додати будь-які інші улюблені спеції, наприклад, паприку чи хмелі-сунелі.

Хрумкі курячі кишеньки з моцарелою

Кожне філе розріжте навпіл ножем. Але до кінця не дорізайте. Розкрийте, немов книжку. У кишеньку закладіть натерту моцарелу. Защепіть краї зубочистками, щоб сир не розтікся під час обсмажування.

Хрумкі курячі кишеньки з моцарелою

В одну мисочку насипте борошно. В іншу – панірувальні сухарі. Куряче філе спочатку обваляйте в борошні, потім у збитих яйцях і врешті в сухарях. Потім знову обмакніть у яйця і ще раз у сухарі. У такому разі скоринка буде щільніша.

Хрумкі курячі кишеньки з моцарелою

Розігрійте пательню на середньому вогні, влийте олію. Викладіть фаршировані грудки. Смажте під кришкою з кожного боку по 8-10 хвилин до появи золотавої скоринки. Подавайте до столу з соусом та овочевим салатом.

Замість курятини можете скористатися м’ясом індички. Панірувальні сухарі обирайте не дуже дрібні, тоді скоринка буде приємно хрумкотіти. З курятини також можна приготувати стріпси:

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.