Через день готую на вечерю курятину з сиром: страва виходить ніжною в середині й хрумкою ззовні. Смакота

Вишукану вечерю можна приготувати за лічені хвилини з простих продуктів. Виходить ніжна курятина з сиром усередині та хрумкою скоринкою ззовні. Готується на пательні.

Вам знадобиться:

  • 700 г курячого філе;
  • 3 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.

Для начинки:

  • 150 г моцарели.

Для панірування:

  • 120 г панірувальних сухарів;
  • 50 г борошна;
  • 1 яйце.
Хрумкі курячі кишеньки з моцарелою

Курячі грудки беріть не дуже великі, бо можуть не просмажитися. Сир натріть на тертці з великим отворами. Моцарелу можете замінити на сулугуні чи будь-який інший твердий сир.

Яйця розбийте в мисочку і збийте, щоб жовтки з’єдналися з білками. Куряче філе промийте й промокніть паперовим рушником. Посоліть та поперчіть. Можете додати будь-які інші улюблені спеції, наприклад, паприку чи хмелі-сунелі.

Хрумкі курячі кишеньки з моцарелою

Кожне філе розріжте навпіл ножем. Але до кінця не дорізайте. Розкрийте, немов книжку. У кишеньку закладіть натерту моцарелу. Защепіть краї зубочистками, щоб сир не розтікся під час обсмажування.

Хрумкі курячі кишеньки з моцарелою

В одну мисочку насипте борошно. В іншу – панірувальні сухарі. Куряче філе спочатку обваляйте в борошні, потім у збитих яйцях і врешті в сухарях. Потім знову обмакніть у яйця і ще раз у сухарі. У такому разі скоринка буде щільніша.

Хрумкі курячі кишеньки з моцарелою

Розігрійте пательню на середньому вогні, влийте олію. Викладіть фаршировані грудки. Смажте під кришкою з кожного боку по 8-10 хвилин до появи золотавої скоринки. Подавайте до столу з соусом та овочевим салатом.

Замість курятини можете скористатися м’ясом індички. Панірувальні сухарі обирайте не дуже дрібні, тоді скоринка буде приємно хрумкотіти. З курятини також можна приготувати стріпси:

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?