42-річна Лілія Ребрик поділилась рецептом фірмових оладок до сніданку і розповіла секрет приготування

42-річна Лілія Ребрик поділилась рецептом своїх фірмових оладок, які готує вдома дітям і Андрію Дикому. Рецепт смачної страви "Один Факт" наводить нижче. Обов'язково побавте родину цим смаколиком.

42-річна телеведуча Лілія Ребрик в очікуванні народження третьої донечки не втрачає часу дарма. Декілька днів тому колеги з телеканалу “Дім”, де вона працює телеведучою – супроводили Лілію в декретну відпустку.

Вже в березні в родині Ребрик і Андрія Дикого з’явиться немовля. Ну а поки що телеведуча і турботлива матуся бавить смачненькими сніданками своїх старших донечок: Діану і Поліну.

Ранок почався з моїх фірмових оладок. Діти дуже полюбляють, коли мама зранку вдома — зізналась Лілія Ребрик в своєму Stories Instagram.

Класичний рецепт фірмових оладок від Лілії Ребрик складається із таких інгредієнтів:

  • борошно;
  • кефір;
  • яйце;
  • цукор (за смаком);
  • сіль (за смаком);
  • сода з оцтом

Головний критерій, за яким Лілія Ребрик готує свої оладки — це консистенція. Ведуча зауважує, що тісто має бути, наче густа сметана.

Покроковий рецепт приготування оладок до сніданку від Лілії Ребрик

Рецепт класичних оладок до сніданку від Лілії Ребрик
Рецепт класичних оладок до сніданку від Лілії Ребрик

Крок № 1. В окрему глибоку миску вилийте кефір. В нього ж вбийте одне куряче яйце. Додайте щіпку солі і соди. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.

Крок № 2. Просійте в замішану основу борошно, щоб готова маса для оладок набула консистенції, як густа сметана. Знов добре все перемішайте — щоб усі грудочки в тісті повністю розчинились.

Крок № 3. Дайте готовому тісту трошечки постояти і визріти. Тим часом поставте на середній вогонь пательню, влийте туди невелику кількість рослинної олії.

Крок № 4. Викладайте оладки на розігріту пательню звичайною столовою ложкою. Кількість тіста та розмір виробу можете регулювати за власним бажанням.

Крок № 5. Обсмажуйте оладки з обох сторін приблизно по 2-3 хвилини, до появи рум’яної скоринки.

Готові оладки подавайте до столу разом зі сметаною або йогуртом. Смачного!

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.