Як приготувати бюджетний торт “Медовик” на сковороді всього за 30 хвилин: занадто смачно і без духовки

Неймовірно швидкий та простий спосіб приготування цього чудового десерту: рецепт торта "Медовик", який сподобається кожному. Всього 30 хвилин вашого часу.

Торт “Медовик” – це класичний десерт з ніжним медовим тістом та сметанковим кремом, який може стати справжньою окрасою будь-якого свята. А от приготувати його на сковороді – це не тільки цікаво, але й дуже смачно!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 500 г борошна
  • 150 г вершкового масла
  • 100 г меду
  • 4 яйця
  • 3 ст. л. сметани
  • 250 г цукру
  • 0.5 ч. л. соди

Для крему:

  • 650 г сметани
  • 150 г цукру
  • 10 г ванільного цукру

Першим кроком на шляху до смачного Медовика є правильний вибір інгредієнтів. Почнімо з вершкового масла, яке необхідно нарізати на кубики. Змішуємо його в мисці з медом і цукром.

Коли масло та цукор розтоплені, настав час використати техніку парової бані. Поставте миску з сумішшю на пару і нагрійте її, поки інгредієнти не розтануть повністю. Важливо уникати кипіння суміші, оскільки це може змінити її консистенцію.

Після відведення миски з вогню, додайте у суміш соду. Підтримуйте її на поверхні ще 5 хвилин, доки не з’явиться піна. Цей етап відіграє ключову роль у створенні ніжного та повітряного тіста для Медовика.

Рецепт торта "Медовик" всього за 30 хвилин і без духовки
Рецепт торта “Медовик” всього за 30 хвилин і без духовки

Поступово вводьте в суміш яйця та ретельно перемішуйте їх вінчиком. Додайте сметану та знову перемішайте, щоб була однорідність структури. Потім додайте просіяне борошно та замісіть однорідне тісто за допомогою ложки. Готове тісто необхідно поставити в холодильник на пару годин, щоб воно затверділо.

Тим часом можна підготувати крем для медовика. Для цього треба збити сметану вінчиком разом з цукром та ваніллю. Після того, як тісто затверділо, його треба розкачати в ковбаску і розділити на 8-10 однакових частин. Кожну частину тіста розкачайте в тонке коло, яке підходить за розміром для сковороди. Розігрійте сковороду і потрібно пекти кожний корж по 2-3 хвилини з кожного боку.

Коли коржі готові, їх потрібно обрізати до однакового розміру, використовуючи контур тарілки. Обрізки з коржів обсмажте на сковороді 4-5 хвилини і остудіть. Подрібніть обрізки в крихту за допомогою ножа або блендера.

І на останок, зберіть Медовик, змастивши кожний корж сметанним кремом і посипавши торт зверху і збоку крихтою. Таким чином, ви отримаєте неперевершений торт, який точно подарує вам і вашим близьким справжню насолоду.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?