Раз приготуєте і закохаєтеся в цей смак: як приготувати пиріг на гарячому молоці, щоб вийшов повітряним

Відчуйте смак ніжності і легкості з кожним шматочком цього неймовірно повітряного пирога на гарячому молоці. Ділимось найпростіший рецептом приготування.

Звичайний пиріг на молоці – це класичний десерт, який завжди викликає зацікавленість та смак. За допомогою простих інгредієнтів та кількох кроків ви можете створити смачну ласощі, яка зігріє ваші вечори теплом і затишком. Ось деякі кроки, які ви можете виконати, щоб приготувати цей чудовий десерт.

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 250 г
  • борошно – 350 г
  • розпушувач – 2 ч. л.
  • дрібка солі
  • вершкове масло – 70 г
  • молоко – 240 г
  • ванільний цукор – 1 ч. л.

У великій мисці розбиваємо чотири яйця, додаємо щіпку солі і цукор. Збиваємо до отримання пишної піни. Далі, в іншій мисці поєднуємо борошно з розпушувачем і поступово додаємо цю суміш до яєчної маси, ретельно перемішуючи до однорідності.

Кулінари поділились простим рецептом пирога на гарячому молоці. Фото з Youtube-каналу @EllenKitchen
Кулінари поділились простим рецептом пирога на гарячому молоці. Фото з Youtube-каналу @EllenKitchen

На сковороді на помірному вогні розігріваємо молоко разом із вершковим маслом і ванільним цукром. Ретельно змішуємо, доки масло повністю не розтане. Невелику кількість охолодженого молочного складу додаємо в тісто, знову перемішуючи до однорідності, а потім додаємо решту молочного складу і борошно.

Кулінари поділились простим рецептом пирога на гарячому молоці. Фото з Youtube-каналу @EllenKitchen
Кулінари поділились простим рецептом пирога на гарячому молоці. Фото з Youtube-каналу @EllenKitchen

Отриману масу виливаємо в застелену форму і випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин. Після випікання залишаємо пиріг трохи остудитися. Для прикраси можна використати свіжі ягоди або посипати цукровою пудрою.

Ось ваш смачний пиріг на молоці готовий до подачі! Він ідеально підходить для будь-якої вечері або святкового заходу, і ви можете бути впевнені, що всі залишаться задоволені смаком цього чудового десерту. Приготуйте його сьогодні і насолоджуйтеся чарівними смаками пирога на молоці!

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?