Це надзвичайно просто і смачно: рецепт персикового сирника без борошна за 30 хвилин. Як приготувати

Швидкий та легкий у приготуванні десерт, який сподобається кожному: як приготувати сирник без борошна з персиками. Покроковий рецепт смачного сніданку.

Якщо ви шукаєте нові способи приготування здорових та головне смачних страв, рекомендуємо спробувати сирники без борошна з персиками. Цей рецепт поєднує в собі солодкість персиків з ніжністю та смаком сирника. Сирники без борошна є ідеальним варіантом для людей, які уникають глютену або просто шукають здорові альтернативи класичному рецепту.

Основною перевагою цього сирника є його простота в приготуванні. Вам не потрібно годинами стояти біля печі, замість цього, вам лише треба змішати кілька складових і все.

Інгредієнти:

  • сир домашній 1 кг
  • яйця 10 шт
  • масло 200 г
  • цукор 200 г
  • крохмаль 1 ст. л.
  • манка 1 ст. л.
  • сіль – дрібка
  • персики консервовані

Спочатку розділіть білки від жовтків. Потім змішайте масло з цукром до отримання пухкої білої маси. Поступово додаючи жовтки, продовжуйте збивати суміш. Після цього додайте крохмаль та манку, і добре перемішайте. На останок, додайте сир і продовжуйте збивати суміш до однорідності.

Тепер візьміть консервовані персики. Можна замінити їх родзинками або просто додати трохи ванільного цукру, якщо хочете змінити смак. Додайте їх до вашої маси та помішайте.

Щоб створити смачний сирник, вам спочатку потрібно збити білки до стійкої піни. Потім поступово додати цю піну до сирної маси і обережно вимішати все разом.

Кулінари поділились рецептом персикового сирника без тіста
Кулінари поділились рецептом персикового сирника без тіста

Далі поріжте персики як вам зручно, бажано на кубики. Після цього підготуйте форму для випікання. Покладіть половину сирної маси в підготовлену форму, а потім рівномірно розкладіть персики зверху. Залишок сирної маси також розташуйте на персики та розгладьте її, щоб отримати рівний шар.

Тепер вставте форму в попередньо розігріту до 170° духовку та готуйте протягом години. Після цього дайте сирнику охолонути у формі. Це дозволить йому затвердіти та стати більш компактним.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?