Спробувала і не можу відірватись: рецепт ідеальних млинців на молоці на Масляну. Простіше, ніж ви думаєте

Ідеальний сніданок, який ви зможете готувати кожний день: як приготувати надзвичайно смачні тонкі млинці на молоці: швидкий та покроковий рецепт.

Млинці – це класична страва, яка завжди здатна підняти настрій і нагодувати всіх. Вони можуть бути солодкими або солоними, тонкими або товстими, але завжди мають чудовий смак і неповторний аромат.

Щоб приготувати ідеальні млинці вам потрібно:

  • яйця – 3 шт.
  • молоко – 0,5 л
  • цукор – 2 ст. л.
  • сіль – 0,3 ч. л.
  • борошно – 1,5 склянки
  • рослинна олія – 3 ст. л.

У глибокій мисці розбийте три великих яйця і додайте до них трохи цукру та щіпку солі. Перемішайте ці інгредієнти, поки не отримаєте однорідну масу. Далі влийте у цю суміш 100 мл теплого молока та продовжуйте перемішувати.

Поступово додавайте до суміші борошно, перемішуючи його до однорідності. На цьому етапі важливо додавати борошно поступово, щоб уникнути утворення грудочок у тісті. Якщо ви бачите, що тісто занадто густе, можете додати ще трошки молока, щоб досягти бажаної консистенції.

Додайте залишок теплого молока, а потім рослинну олію, і продовжуйте перемішувати, це допоможе зробити ваше тісто ніжним. Після цього дайте тісту настоятись 15-20 хвилин при кімнатній температурі, щоб воно стало ще більш еластичним та легше виливалось на сковороді.

Розігрійте сковороду на середньому вогні і змастіть її невеликою кількістю олії або розтопленого вершкового масла. Після цього використовуйте черпак та нанесіть невелику кількість тіста на сковороду. Налийте тісто на поверхню сковороди, щоб отримати тонкі млинці.

Кулінари поділились рецептом, перевіреним роками: ідеальні млинці на Масляну
Кулінари поділились рецептом, перевіреним роками: ідеальні млинці на Масляну

Чекайте, поки верхня сторона млинця почне підсмажуватися та з’являться бульбашки, а потім обережно переверніть млинець за допомогою лопатки. Смажте млинець з іншого боку ще кілька хвилин.

Готові млинці можна подавати гарячими, поливши їх сиропом, медом та прикрасити фруктами або ягодами за смаком.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева показала, яка трендова стрижка зробила її іконою краси

86-річна акторка Ада Роговцева показала, як трендова стрижка-каре допомогла їй стати іконою краси. В почесному віці артистка має гарний зовнішній вигляд. І все завдяки прекрасній зачісці та макіяжу.

Вам потрібно лише 3 простих інгредієнти: як приготувати паштет з сала, цибулі та моркви – дешево й смачно

Смачнюща закуска буде подана до вашого столу за кілька хвилин: рецепт приготування паштету з цибулі, моркви та сала - смачніше не спробуєте ніде.

Як виглядають чоловіки найкрасивіших спортсменок України: Ольги Харлан, Еліни Світоліної, Ярослави Магучіх

Ольга Харлан, Еліна Світоліна, Ярослава Магучіх – українські красуні-спорстменки, яких називають Олімпійськими богинями. "Один Факт" покаже, як виглядають чоловіки відомих українських спортсменок.

Це займе лише 10 хвилин вашого часу: як приготувати часникові стрілки – супер смачно та швидко. Рецепт

Ви витратите мінімум часу та отримаєте смачну закуску на стіл для ваших гостей: як приготувати часникові стрілки та що для цього потрібно. Покроковий рецепт.