З цими продуктами вона буде в 100 разів смачніша: як приготувати картоплю в мундирі. Ви будете вражені

Як правильно та швидко приготувати картоплю в мундирі з салом, щоб вона вразила усіх своїм смаком за столом: легкий та покроковий рецепт приготування.

Картопля в мундирі — це культова страва, яка відома своєю простотою та смаковими якостями. Картопля в мундирі – це проста, але надзвичайно смачна страва, що здатна розкрити всю гаму смаків і ароматів. Якщо ви шукаєте легкий рецепт, пропонуємо вам приготувати цю чудову страву разом.

Почнемо з підготовки інгредієнтів. Вам знадобляться:

  • 4 крупні картоплини
  • 200 г сала
  • часник, сіль та чорний мелений перець до смаку

Перше, що потрібно зробити – це добре помити картоплю, але не очищати її від шкірки. Таким чином, ми збережемо всі корисні речовини, які містяться безпосередньо під шкіркою картоплі. Тепер час промити сало проточною водою і добре почистити його від шкіри за допомогою ножа. Рекомендується нарізати сало на шматочки тонесенько, а картоплю – навпіл.

Рецепт, як приготувати картоплю в мундирі за незвичним рецептом. Фото з Youtube-каналу @VitaliiBarylko
Рецепт, як приготувати картоплю в мундирі за незвичним рецептом. Фото з Youtube-каналу @VitaliiBarylko

Зробіть надрізи по поверхні картоплі, щоб смалець, який буде плавитися під час запікання, просочився всередині картоплі. Після цього додайте сіль і перець до смаку, викладіть на картоплю шматочки сала і знову посоліть та поперчіть за смаком.

Викладіть її на деко та поставте у попередньо розігріту до температури 220 градусів духовку. Дайте їм запікатися протягом однієї години.

Рецепт, як приготувати картоплю в мундирі за незвичним рецептом. Фото з Youtube-каналу @VitaliiBarylko
Рецепт, як приготувати картоплю в мундирі за незвичним рецептом. Фото з Youtube-каналу @VitaliiBarylko

Коли картопля в мундирі з салом буде готова, не забудьте додати зверху трохи вичавленого часнику. Його аромат і гострота підкреслять смакові якості страви, роблячи кожен ковток ще більш насиченим і захоплюючим.

Ця страва чудово підійде як для сімейного обіду, так і для святкового застілля. Вона не лише смачна, але й корисна, оскільки містить в собі всі необхідні вітаміни та мінерали.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.