Так мало хто готує, а дарма: у магазині такого не знайти. Беріть 1 кг моркви і яблук, в каструлю і на плиту

Щоб отримати смачний і корисний сік не обов'язково йти до магазину: швидкий рецепт приготування соку з яблук та моркви в домашніх умовах. Простіше, ніж ви думаєте.

У сучасному світі, де здорове харчування стає все більш актуальним, домашні соки з яблук та моркви займають особливе місце. Вони не тільки допомагають надати організму необхідний вітамінний заряд, але і є дуже смачними та освіжаючими напоями.

Інгредієнти:

  • 1 кг моркви
  • 1 кг яблук
  • цукор (на смак)
  • 1 ч. л. лимонної солі

Першим кроком необхідно почистити моркву та нарізати її на товсті кружечки, а яблука – тонкими шматочками, потім складіть їх у велику каструлю об’ємом до 3 літрів. Додайте цукор за смаком, щоб збалансувати солодкість фруктів та морквяний аромат.

Поставте каструлю на середній вогонь та варіть під кришкою приблизно протягом 35 хвилин. Цей час дозволить інгредієнтам змішатись та створити неперевершений смаковий букет. Коли морква стане м’якою та просочиться, додайте до соку лимонну сіль, щоб підкреслити свіжість і аромат вашого напою.

Кулінари поділились простим рецептом, як приготувати домашній сік
Кулінари поділились простим рецептом, як приготувати домашній сік

За допомогою блендера потрібно ретельно змішати всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Ви побачите, як колір соку стає все більш насиченим, а запах наповнить вашу кухню свіжістю.

Тепер ваш сік готовий. Ви можете зберегти його на зиму, щоб насолоджуватися свіжістю літа в будь-яку пору року. Або відлити його у гарячому стані у банки, щоб зберегти смак вашого власного домашнього соку.

Отриманий сік з яблук та моркви можна подати безпосередньо після приготування. Перед подачею переконайтеся, що напій добре охолоджений. Можна додати кубики льоду для більшої свіжості, особливо у жаркий день.

Якщо ви не випили всього соку одразу, його можна зберігати у холодильнику в герметичній посуді. Пам’ятайте, що свіжий сік швидко втрачає корисні властивості, тому краще випивати його якомога швидше.

Нові статті

Схожі статті

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?