Чоловік випрошує 7 днів на тиждень, а я тільки за, бо рецепта швидше не існує. Заливний пиріг з лаваша

Зробити рецепт пирога з лаваша можна завжди, коли бракує часу на більш серйозні страви. Це буде ваша рятівна чарівна паличка, щоб ситно й смачно нагодувати всю родину.

Якщо роздумуєте, що приготувати на вечерю нашвидкуруч, чудово виручить цей простенький рецептик. Треба лише все змішати й відправити в духовку. Смак і чудовий аромат гарантовано.

Вам знадобиться:

  • 2 тонких листи лаваша;
  • 5 яєць;
  • 250 мл молока;
  • 150 г твердого сиру;
  • 150 г бринзи;
  • 50 г кропу;
  • 4 ст.лож. олії;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 1 дрібка паприки;
  • 0,25 ч.лож. солі.
Швидкий пиріг із лаваша та двох видів сиру

Готувати пиріг із лаваша починайте з яєць. Вбийте їх у глибоку мисочку й попрацюйте вінчиком, щоб маса стала однорідною. Влийте молоко. Перемішайте вінчиком. Всипте сіль, перець та паприку. Влийте олію і знову все перемішайте.

Швидкий пиріг із лаваша та двох видів сиру

Твердий сир натріть на тертушці з великими отворами. Бринзу можете поламати на шматочки руками чи виделкою. Перекладіть обидва види сиру до яєць. Якщо бринза занадто солона, яйця можете не солити.

Швидкий пиріг із лаваша та двох видів сиру

Додайте вимиті, висушені й дрібно нарізані кріп та зелену цибулю. Додайте у миску й перемішайте. Порвіть лаваш руками й додайте до суміші. Все перемішайте ще раз. Форму 20 см у діаметрі змастіть олією.

Швидкий пиріг із лаваша та двох видів сиру

Викладіть масу у форму. Рівномірно розподіліть по всій поверхні. Поставте у розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте близько 25 хвилин, щоб з’явилася апетитна рум’яна скоринка.

Викладіть пиріг на пласке блюдо й подавайте до столу. Домашні обов’язково високо оцінять вашу кулінарну майстерність. При цьому ви витратите буквально кілька хвилин, щоб змішати інгредієнти для пирога. Решту за вас зробить духовка.

Нові статті

Схожі статті

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.