Яловичину в молоці ви точно не готували, а марно: виходить соковита й поживна вечеря для всієї родини – смак

Деякі не люблять готувати яловичину, бо вона видається занадто сухою. Якщо стушкувати м'ясо в молоці, то вийде неабияк смачно й соковито. Кращої вечері годі й бажати.

Вам знадобиться:

  • 500 г яловичини;
  • 500 мл молока;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 7 г петрушки;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 0,5 ч.лож. солі.
Яловичина, тушкована в молоці

Яловичину в молоці готуватимемо на пательні. М’ясо без кісточок вимийте, просушіть паперовим рушником. Наріжте на середні шматочки. Поставте сковорідку на сильний вогонь. Влийте олію.

Яловичина, тушкована в молоці

Викладіть шматочки м’яса й підсмажуйте до золотавої скоринки, постійно перемішуючи. Наприкінці додайте чорний перець та будь-які інші улюблені спеції, приміром, хмелі-сунелі.

Долийте молоко, яке можете замінити нежирними вершками. Доведіть до кипіння. Після цього зробіть мінімальний вогонь і тушіть м’ясо під кришкою близько 50 хвилин. Перевіряйте м’якість яловичини, оскільки теляче м’ясо зготується швидше, аніж зі старої корови.

Яловичина, тушкована в молоці

Готову яловичину викладіть на тарілку і прикрасьте свіжою зеленню. Подавати м’ясо в молоці можна з будь-яким гарніром – картоплею, макаронами, кашею. Таким же чином можна тушити не лише яловичину, але й будь-яке інше м’ясо, якому віддаєте перевагу.

Яловичина, тушкована в молоці

Врахуйте, що свинина та баранина будуть набагато жирнішими за яловичину, а значить, калорійнішими. А от курятина чи індичка навпаки вийдуть більш пісними. Час приготування у кожному випадку буде різнитися.

Якщо у вас яловичина заморожена, то дістаньте її з морозилки завчасно й дайте поступово розморозитися на нижній поличці холодильника. Сіль, перець та інші спеції додавайте, орієнтуючись на власний смак, оскільки у кожної людини свої уподобання.

Нові статті

Схожі статті

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.

Суп з плавленим сирком: 24-річна третя дружина Остапчука дала рецепт, після якого Вова вирішив одружитися

Катерина Остапчук є справжньою господинею та завжди радує свого чоловіка Володимира смачною їжею, на цей раз вона вирішила приготувати суп, який підкорив серце чоловіка - рецепт.