Найкращі дні, щоб солити і квасити капусту у березні 2024 та рецепт з усіма пропорціями: буде супер хрумка

Хрумка квашена капустка може стати чудовою закускою до основних страв, якщо приготувати її правильно. "Один факт"розповість, які дні в березні 2024 року найбільше підходять для квашення капусти.

Березень 2024 року – ідеальний час для того, щоб заквасити або посолити капусту. По-перше, організму після довгої зими потрібні вітаміни, яких у квашеній капустці – безліч. По-друге – йде Великій піст і ця смачна страва чудово підходить до повсякденного меню саме в цей час. По-третє, для приготування квашеної капусти потрібно мінімум доступних і недорогих продуктів. Та й, врешті решт, смакує вона гарно із різними стравами.

Квасимо капусту у березні 2024 року за Місячним календарем
Квасимо капусту у березні 2024 року за Місячним календарем

Щоб квашена капуста вийшла соковитою і хрумкою – її треба готувати у сприятливі дні за Місячним календарем. Таких в березні декілька і “Один факт” зараз розповість про них детальніше.

Езотерики вважають, що ідеальний час для квашення капусти у березні – це період Висхідного місяця. Щоб отримати хрустку і смачну капустку – важливо правильно обрати день для квашення, скориставшись порадами Місячного календарю.

В той час, коли Місяць на небі пійшов у зріст – активізують свою роботу ті бактерії, що сприяють процесам бродіння. Під час спадного місяця активність цих бактерій спадає. Тому, щоб квашена капуста не вийшла врешті решт м’якою, несмачною та водянистою – її краще за все заквашувати, коли місяць знаходиться у Висхідному періоді.

В березні 2024 найсприятливіші дні для соління та заквашування капусти майже усі, окрім 10 та 25 числа. Ці дні – несприятливі для заквашування, коли Місяць йде на спад.

За Місячним календарем на березень 2024 року є велика кількість днів, в які дозволено заквашувати капусту. Але варто пам’ятати, що смакові властивості страви будуть залежати ще й від того, яку саме капусту ви обрали для квашення.

Для приготування методом заквашування підходить щільна та свіжа капуста білих сортів.

Перед початком приготування всі інгредієнти потрібно добре вимити. Обов’язково готуйте квашену капусту в чистому посуді, соліть і додавайте спеції за смаком.

Готуйте квашену капусту в чистому посуді, соліть і додавайте спеції за смаком
Готуйте квашену капусту в чистому посуді, соліть і додавайте спеції за смаком

Ідеальне місце для бродіння і сквашування капусти – темна і прохолодна кімната.

Щоб квашена капуста не вийшла гіркою – періодично проколюйте її шпажкою.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.