М’ясо й овочі загортаю у мішечки з фольги, відправляю у духовку: за 50 хвилин вечеря готова і посуд не треба

Цю смакоту дуже легко приготувати. Беруться доступні продукти, загортаються у мішечки з фольги. Відправляються до духовки. Невдовзі смачна ситна вечеря вже на столі.

Вам знадобиться:

  • 400 г свинини;
  • 4 картоплини;
  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • 1 помідор;
  • 2 ст.лож. майонезу;
  • 100 г твердого сиру;
  • 1 маленький пучок кропу;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 1 дрібка солі.

Для маринаду:

  • 4 ст.лож. майонезу;
  • 1 ч.лож. приправи до м’яса;
  • 2 зубці часнику.
Свинина, запечена у мішечках із фольги

Для приготування смачної вечері у фользі наріжте свинину середніми кубиками. Можете взяти будь-яке інше м’ясо. Майонез викладіть у глибокий полумисок, додайте приправу для м’яса та розчавлений часник. Перемішайте. Додайте шматочки м’яса й ретельно змастіть соусом. Залиште маринуватися.

Свинина, запечена у мішечках із фольги

Обчищені й вимиті бульби картоплі наріжте півкільцями. Також півкільцями наріжте цибулю. Обчищену моркву наріжте кружальцями. Помідор теж зробіть кружальцями. Розділіть продукти на 4 порції.

Свинина, запечена у мішечках із фольги

Візьміть 4 аркуші пергаменту та фольги. Фольга має бути трішки більшою за розмірами. Викладіть на стіл фольгу, зверху пергамент. Додайте картоплю, трішки солі, цибулю, моркву, м’ясо.

Загорніть кожну порцію мішечком. Якщо потрібно, шматочки м’яса розрівняйте виделкою. Додайте на самий верх кружальця помідорів. Присоліть та закрутіть мішечок у вузлик.

Свинина, запечена у мішечках із фольги

За цією ж схемою зробіть ще 3 мішечки. Викладіть їх на деко й відправте до духовки. Температура має бути 200 градусів. Знадобиться 50 хвилин. Тим часом натріть на дрібній тертушці твердий сир, додайте майонез та подрібнений кріп. Перемішайте виделкою.

За 10 хвилин до готовності розкрийте мішечки, додайте сир поверх помідорів. Загортати до купи більше не потрібно. Сир має бути відкритим. Поверніть у духову шафу. Коли страва буде готова, притрусіть меленою паприкою та подавайте мішечки з фольги до столу.

Нові статті

Схожі статті

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.

Суп з плавленим сирком: 24-річна третя дружина Остапчука дала рецепт, після якого Вова вирішив одружитися

Катерина Остапчук є справжньою господинею та завжди радує свого чоловіка Володимира смачною їжею, на цей раз вона вирішила приготувати суп, який підкорив серце чоловіка - рецепт.