Несправедливо забутий єврейський салат з 90-х, який стане справжньою окрасою столу: візьміть 4 інгредієнти

Пригадайте простенький єврейський салат, яким наші бабусі годували дідусів і зробіть для своїх. На все про все піде не більш як 10 хвилин. Екзотичні продукти не знадобляться. Все є під рукою.

Вам знадобиться:

  • 160 г плавленого сиру;
  • 4 яйця;
  • 1 зубчик часнику;
  • 50 г майонезу;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Єврейський салат із 90-их

Для єврейського салату треба зварити яйця. Дістаньте їх із холодильника завчасно, щоб не були холодними. Закип’ятіть воду, посоліть й опустіть в окріп яйця. Так надалі зможете легко їх почистити.

Єврейський салат із 90-их

Варіть 10 хвилин, після чого опустіть у холодну воду. Коли яйця прохолонуть, обчистьте й натріть на тертушці з великими отворами. Плавлені сирки позбавте від упакування й теж натріть на тертушці.

Змішайте яйця з сиром. Додайте зубчик часнику, який почистьте та пропустіть крізь прес. Присипте чорним перцем. Викладіть майонез. Перемішайте масу. Поставте на тарілку кондитерське кільце.

Єврейський салат із 90-их

Наповніть його салатом. Легенько утрамбуйте. Витримайте 30 хвилин у холодильнику. Після цього кільце зніміть, а єврейський салат прикрасьте свіжими гілочками зелені й подавайте до столу.

За бажанням можете урізноманітнити закуску вареною й натертою на тертушці морквою. Буде яскравіше й смачніше. Якщо не любите часник, можете не додавати. Але так утратиться ексклюзивна нотка.

Єврейський салат із 90-их

Якщо хочеться чогось більш ситного, можете додати варені шматочки курки та нарізану кубиками варену картоплю. За відсутності кулінарного кільця можете викласти салат гіркою, попередньо підклавши на тарілку листя ретельно вимитого салату.

Спеції можете додавати будь-які. Але постарайтеся не ризикувати з тими, якими раніше не користувалися, адже страва може набути зовсім неочікуваного присмаку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?