Чоловік просить готувати салат “Бруклін” тричі на тиждень: курка, гриби, броколі – що потрібно для вечері

Салат "Бруклін" підійде для приготування у будень і на святковому столі матиме гарний вигляд. Курка надає ситості, броколі свіжості та яскравості, а мариновані огірочки – хрумкоти.

Вам знадобиться:

  • 350 г броколі;
  • 250 г курячого філе;
  • 150 г маринованих огірків;
  • 150 г консервованої кукурудзи;
  • 100 г шампіньйонів;
  • 1 ст.лож. олії;
  • 1 ст.лож. майонезу;
  • 1 ст.лож. сметани;
  • 1 дрібка солі.
Салат Бруклін із броколі та курячим філе

Салат “Бруклін” готується дуже швидко. Набір овочів вказано для класичного рецепта. Ви, за бажанням, можете змінювати інгредієнти. Курку можна замінити будь-яким іншим м’ясом.

Салат Бруклін із броколі та курячим філе

Куряче філе вимийте, покладіть до каструлі. Залийте водою, посоліть і варіть 20 хвилин після закипання. Коли м’ясо прохолоне, наріжте його на кубики. Шампіньйони вимийте, обсушіть, наріжте тонкими слайсами. Якщо гриби дрібненькі, шкуринку чистити не потрібно. У великих доведеться прибрати.

Салат Бруклін із броколі та курячим філе

На розігріту пательню налийте олію. Додайте гриби й підсмажте до золотавого відтінку. Броколі варіть у підсоленій воді 10 хвилин. Якщо берете заморожену капусту, кидайте у воду без розморожування.

Салат Бруклін із броколі та курячим філе

Відкиньте броколі на друшляк. Залийте крижаною водою. Так капуста збереже яскравий колір. Коли вода витече, розберіть голівку на дрібні суцвіття. Кукурудзу дістаньте з банки, дайте зернам трішки підсохнути. Огірки дістаньте з розсолу, стряхніть. Наріжте невеликими кубиками. Якщо у вас корнішони, можете зробити кружальця.

У салатник викладіть курку, броколі, огірки, смажені гриби, консервовану кукурудзу. Додайте майонез та сметану. Перемішайте. Розкладіть по тарілках і можете кликати домашніх до столу.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.