У будень чи на свято готую рибний салат: всього 3 інгредієнти, а гості ніяк не можуть вгадати, що всередині

Приготувати цей рибний салат зовсім нескладно. А от гості добряче морочаться, щоб визначити, з яких інгредієнтів насправді його зроблено. Тим часом набір продуктів мінімальний.

Вам знадобиться:

  • 2 риби минтаю;
  • 400 мл огіркового розсолу;
  • 3 яйця;
  • 2 цибулини;
  • 3 ст.лож. майонезу;
  • 0,3 ч.лож. солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Рибний салат з минтаєм та яйцями

Щоб приготувати рибний салат, візьміть два середніх минтаї загальною вагою 800 г. Вимиту й почищену рибу наріжте на шматочки. Складіть у каструлю. Залийте огірковим розсолом.

Поставте на вогонь. Доведіть до кипіння. Після цього варіть близько 7 хвилин, прикрутивши вогонь. Залиште минтай в розсолі. Бажано на всю ніч, та якщо поспішаєте, дочекайтеся хоча б, поки прохолоне.

Рибний салат з минтаєм та яйцями

Позбавте тушки від кісточок, а рибне м’ясо поламайте руками на дрібні шматочки. Цибулю наріжте чверть кільцями. Варені яйця – кубиками. У салатник на низ викладіть цибулю, потім рибні шматочки. І врешті яйця. Посоліть та поперчіть. Перемішайте.

Рибний салат з минтаєм та яйцями

Викладайте у салатницю кілька ложок підготовленої маси. Робіть сіточку з майонезу. Потім знову салат і знову майонез. Верхній шар має бути майонезним. Прикрасьте по краях гілочками свіжої зелені, а по центру – кубиками помідорів.

Рибний салат з минтаєм та яйцями

Рибний салат має просотатися хоча б пів години, а краще 2 години. Після цього можна подавати до столу. Минтай через варіння у розсолі набуває незвичайного смаку. Тому ніхто й не може втямити, з чого зроблено страву.

За бажанням, можете замінити минтай на хек чи тріску. З будь-яким із цих видів риб салат вийде просто ідеальним на смак. Всі – і домашні, й гості – обов’язково попросять добавки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?