Приготуйте цей універсальний соус до будь-якого гарніру: від цієї підливи уся родина буде в захваті

Шукаєте універсальний соус, який доповнить будь-який гарнір? Цей рецепт – саме те, що вам потрібно! Він простий у приготуванні, не потребує багато інгредієнтів, а результат радує неймовірним смаком.

Соус – невід’ємна частина багатьох страв, яка додає їм смаку та аромату. Існує безліч рецептів соусів, але сьогодні ми поділимося з вами унікальним рецептом, який точно стане вашим улюбленим.

Цей соус чудово поєднується з м’ясними, рибними та овочевими стравами. Він має ніжний смак і кремову текстуру, яка точно припаде до смаку усій вашій родині. Спробуйте приготувати цей соус і ви будете приємно здивовані його смаком і легкістю приготування!

Інгредієнти:

  • 200 г сметани
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1 столова ложка борошна
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • Сіль, перець та інші спеції за смаком

Приготування:

Підготовка цього соусу починається з того, що ви повинні подрібнити цибулю та моркву. Обсмажте їх на вершковому маслі до золотистого кольору, щоб вони набрали смачного аромату. Додайте до овочів борошно і ретельно перемішайте, щоб уникнути утворення грудочок.

Покроковий рецепт курячого філе у вершковому соусі: смачна та швидка вечеря
Покроковий рецепт смачного соусу до вечері

Потім влийте в сковороду сметану та томатну пасту і доведіть соус до кипіння, постійно помішуючи, щоб усі інгредієнти рівномірно змішалися. Додайте за смаком сіль, перець та інші спеції, щоб підкреслити смак вашого соусу. Зверніть увагу, що спеції у соусі мають гармонійно поєднуватись з основною стравою.

Тушкуйте соус на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, щоб він став густішим і насиченим смаком.

Цей соус ідеально підходить до будь-якого гарніру: макаронів, рису, картоплі, гречки, м’яса, риби та овочів. Він також може використовуватися для приготування запіканок, пирогів та інших страв. Таке доповнення до страв покращить різноманітність раціону та підтримає ваш організм своїми корисними властивостями, які є в овочах.

Спробуйте приготувати цей універсальний соус, і ваша родина буде в захваті!

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?