Зірка за сковорідкою: Ольга Сумська, Лілія Ребрик та Настя Каменських поділилися своїми найкращими рецептами

Відомі зірки шоу-бізнесу поділились своїми найулюбленішими рецептами: що готують Ольга Сумська, Лілія Ребрик та Настя Каменських для своїх близьких?

Відомі зірки Ольга Сумська, Лілія Ребрик та Настя Каменських вирішили поділитися своїми кулінарними секретами та розповіли рецепти найулюбленіших рецептів.

Рецепт від Ольги Сумської

Акторка Ольга Сумська поділилася рецептом дієтичних котлет, який вона зазвичай готує для своєї родини.  Зірка розповіла, що основною складовою її котлет є курячий фарш та броколі. При цьому вона відзначила, що використання броколі як альтернативи хлібу дозволяє зробити страву більш дієтичною та корисною.

За рецептом Ольги Сумської, вам знадобиться:

  • курячий фарш – 1 кг
  • суцвіття броколі – 1 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • яйце – 1-2 шт.
  • вода

Спочатку цибулю необхідно порізати або натерти, а броколі ошпарити та нарізати. Потім додати ці інгредієнти до фаршу, а також яйце та трошки води, щоб зробити суміш більш соковитою.

Далі з фаршу формуємо котлети невеликої, продовгуватої форми, які обсмажуємо на розігрітій сковороді протягом 15 хвилин. Сумська також поділилася своїм лайфхаком щодо смаження котлет – вона рекомендує використовувати топлене масло та додавати трохи води для збереження соковитості котлет.

Ольга Сумська поділилась улюбленим рецептом
Ольга Сумська поділилась улюбленим рецептом

Завдяки цьому рецепту котлети виходять ніжними, соковитими та дієтичними, що робить їх ідеальним варіантом для сімейного обіду чи вечері.

Рецепт від Лілії Ребрик

Також Лілія Ребрик поділилась улюбленим рецептом пісочного печива, яке, за її словами, має “смак дитинства” – той неповторний смак, який нагадує про найтепліші та найщасливіші моменти.

Згідно з рецептом, для приготування цього дивовижного десерту потрібно:

  • 400 г борошна
  • 150 г вершкового масла
  • 180 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. соди
  • 1 ч. л. оцта

Спочатку потрібно розтерти борошно та вершкове масло пальцями до отримання консистенції, схожої на крихку крупку. Далі, яйця потрібно перетерти з цукром до однорідності. Після цього вже можна об’єднати ці інгредієнти та додати соду, яку перед цим потрібно гасити оцтом. Замісіть тісто, та посипте стіл невеликою кількістю борошна і розкатайте його до необхідної товщини качалкою.

Лілія Ребрик поділилась улюбленим рецептом
Лілія Ребрик поділилась улюбленим рецептом

Наступний крок – вирізати з тіста фігурки за допомогою форм, а потім розкласти їх на підготовлену деку, застелену пергаментом. Готуйте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом приблизно 30 хвилин. Ось і все, печиво готове!

Рецепт від Насті Каменських

Настя Каменських на своїй сторінці в Інстаграм часто викладає рецепти, які не тільки прості у приготуванні, а й насичені смаком та корисними властивостями. Співачка поділилася рецептом улюбленого десерту з яблук, який навіть найбільш незграбний кулінар може легко приготувати.

За її словами, для цього потрібно мало інгредієнтів. Першим кроком є очищення яблук від шкірки і насіння, після чого половинки яблук викладаються на харчову плівку, загортаються у мішечок і фіксуються. Далі яблука відправляються у мікрохвильову піч на 5 хвилин.

Настя Каменських поділилась улюбленим рецептом
Настя Каменських поділилась улюбленим рецептом

Наступним кроком є розчинення желатину, після чого яблука дістаються з мікрохвильовки і викладаються у блендер. У яблучну суміш додається розчинений желатин. Далі суміш потрібно збити блендером, а потім желатинове пюре розлити по формочках і поставити у холодильник для застигання.

За словами Насті Каменських, вже через кілька годин можна насолоджуватися “пухкою смакотою”. Важливою порадою в її рецепті є те, що желатин не можна заливати окропом, оскільки він втратить свої властивості. Тобто, він може бути гарячим, але не окропом.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.