Пекти як зірка: секретний рецепт кокосового чизкейку від Тіни Кароль, до якого ніхто не залишиться байдужим

Тіна Кароль, українська співачка, народна артистка України, відома не лише своїм ангельським голосом та бездоганним стилем, але й кулінарними здібностями.

Вона часто ділиться з шанувальниками рецептами своїх улюблених страв, і ось один з них – кокосовий чізкейк.

Цей десерт є ідеальним варіантом для тих, хто шукає ніжний, ароматний і вишуканий десерт. Він ідеально підійде як для романтичної вечері, так і для святкового застілля. Тіна Кароль підкреслює, що цей рецепт – її секретна зброя, коли треба здивувати гостей своїми кулінарними вміннями.

Інгредієнти:

  • 200 г вівсяного печива
  • 100 г вершкового масла
  • 400 г вершкового сиру
  • 1 банка (400 мл) кокосового молока
  • 100 г цукру
  • 3 яйця
  • 1 ч. л. ванільного екстракту
  • 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 200 мл кокосового молока
  • 4 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 50 г кокосової стружки
Ніжний чізкейк до чаю: перелік складових
Приготуйте кокосовий чізкейк по рецепту Тіни Кароль

Приготування:

Основа:

Подрібнити печиво в блендері до стану крихти та розтопити вершкове масло. Далі змішати крихту з маслом, викласти у форму для випічки, утрамбувати та поставити в холодильник на 30 хвилин.

Начинка:

Збити вершковий сир з цукром до пишної маси. Додати яйця по одному, постійно збиваючи. Потім влити кокосове молоко, ванільний екстракт, кукурудзяний крохмаль і збити до однорідної маси. Після цього вилити начинку на основу і випікати в розігрітій до 180°C духовці протягом 40-45 хвилин.

Кокосовий крем:

Сполучіть кокосове молоко з цукром і кукурудзяним крохмалем. Нагрівайте на середньому вогні, постійно помішуючи, до досягнення кипіння. Зніміть з вогню та додайте вершкове масло та кокосову стружку. Повністю перемішайте, доки маса не стане однорідною.

Збірка:

Після охолодження чізкейку, нанесіть на нього кокосовий крем та розподіліть його рівномірно. Покладіть чізкейк в холодильник на 2-3 години, щоб він став ще більш насиченим та смачним.

Після охолодження чізкейку, нанесіть на нього кокосовий крем та розподіліть його рівномірно. Покладіть чізкейк в холодильник на 2-3 години, щоб він став ще більш насиченим та смачним.

Порада:
Для більш вишуканого смаку вашого чізкейку, можна додати до кокосового крему трохи рому або лікеру. Гості та уся ваша родина буде в захваті!

Смачного!

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?