“Це найсмачніше, що я готувала”: Катерина Остапчук розповіла, як приготувати пасту орзо з томатами й сиром

Молода 23-річна дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука поділилась простим, але дуже смачним рецептом пасти орзо з томатами й сиром.

Катерина Остапчук, молода дружина Володимира Остапчука, нещодавно поділилася рецептом приготування надзвичайно смачної страви – паста орзо з томатами й сиром. Ця страва дивує своїм неповторним смаком та простотою.

Паста орзо, зазначає Катерина, – це щось нове й незвичне для неї. Розповідаючи про цей вид пасти, вона жартувала, що не перестає дивуватися, що вона тільки зараз дізналась про орзо і для неї це була справжня знахідка. Виявляється, що дана паста має особливу структуру, що робить її схожою на рис, але вона зберігає свою форму й текстуру під час приготування, не перетворюючись у злипшу кашу.

Щоб створити це кулінарне диво, Катерина рекомендує використовувати такі інгредієнти:

  • помідори чері – 150 г
  • часник – 2 зубчика
  • томатна паста – 1 ч. л.
  • вершки (20%) – 100 мл
  • паста орзо – 250 г
  • вода – 200 мл
  • сир моцарела – 1 шт.
  • будь-який натертий сир (на ваш смак)

Готувати цю страву досить просто. Спочатку необхідно обсмажити дрібно нарізаний часник, а потім додати в нього помідори чері. Після цього до сковороди потрібно додати томатну пасту, вершки, пасту орзо та влити воду (або бульйон). Все це потрібно тушити під кришкою протягом 10-15 хвилин, періодично помішуючи.

Дружина Володимира Остапчука поділилась рецептом пасти з томатами та сиром. Фото з Instagram @poka.tya
Дружина Володимира Остапчука поділилась рецептом пасти з томатами та сиром. Фото з Instagram @poka.tya

На кінець приготування пасти, Катерина рекомендує додати сир – моцарелу та будь-який натертий сир за вашим смаком. Після цього страву слід ще кілька хвилин тушити під кришкою, щоб сир розтопився й рівномірно розподілився по всій пасті.

Дружина Володимира Остапчука поділилась рецептом пасти з томатами та сиром. Фото з Instagram @poka.tya
Дружина Володимира Остапчука поділилась рецептом пасти з томатами та сиром. Фото з Instagram @poka.tya

Ця паста орзо з томатами й сиром вразить вас своїм неповторним смаком та як зназначила сама Катя – це найсмачніша страва, яку вона готувала. Вона ідеально підійде як для сімейного обіду, так і для особливого вечірнього застілля.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?