Побачила подачу крабового салату в гостях і сама тепер так роблю: на кружальцях ананасу виглядає апетитно

Гості першим ділом звернуть увагу на цю яскраву крабову закуску. Тому обов'язково приготуйте до свята, щоб здивувати близьких та отримати відгуки схвалення та захоплення.

Вам знадобиться:

  • 6-8 кілець консервованих ананасів;
  • 200 г крабових паличок;
  • 100 г твердого сиру;
  • 3 яйця;
  • 1 ст.лож. майонезу;
  • 20 г листя салату Айсберг.
Крабовий салат на ананасових кільцях

Крабова закуска на ананасових кільцях виходить дуже гарною. Готується все доволі просто. Кільця ананасів бажано брати меншого розміру. Витягніть їх із сиропу й дайте трішки підсохнути.

Крабовий салат на ананасових кільцях

Яйця зваріть круто. Коли прохолонуть, обчистьте. Наріжте дрібними кубиками. З крабових паличок зніміть плівку. Теж наріжте кубиками. Замість крабових паличок, якщо є можливість, можете використати креветки, кальмари чи слабо солену червону рибу.

Крабовий салат на ананасових кільцях

Сир наріжте невеликими кубиками – такого ж розміру, як в яєць та крабових паличок. Так буде набагато красивіше. Сир можете брати твердий або напівтвердий. Змішайте всі нарізані інгредієнти в одній мисці.

Крабовий салат на ананасових кільцях

Заправте майонезом. Не кладіть соусу занадто багато, бо салат попливе. Якщо любите петрушку з кропом, можете додати трішки для яскравості. Також дозволяється додати 2-3 ложки відвареного рису. А ще нарізаний кубиками огірок. Але можете обійтися і без цього.

Листя салату Айсберг (замість нього може бути фріліс чи романо) вимийте й просушіть. На кожне кільце ананаса викладіть листочок салату. Потім гіркою викладіть крабову начинку. Перекладіть на блюдо й відразу ж подавайте до столу.

Якщо готуєте інгредієнти з вечора, збирати докупи не бажано. Викладайте салат на ананас безпосередньо перед подачею. Крабові палички з намороззю не купуйте. Це означає, що їх повторно заморожували.

Нові статті

Схожі статті

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.

Суп з плавленим сирком: 24-річна третя дружина Остапчука дала рецепт, після якого Вова вирішив одружитися

Катерина Остапчук є справжньою господинею та завжди радує свого чоловіка Володимира смачною їжею, на цей раз вона вирішила приготувати суп, який підкорив серце чоловіка - рецепт.