Щоб бутерброди отримали приємну кислинку, додаю заморський фрукт: такої намазки ви точно не куштували

У світі існує безліч рецептів бутербродів. Кожен обирає для себе улюблені намазки. Але якщо ви спробуєте шматочок хліба з сиром, часником та ківі, будете приємно здивовані несподіваному аромату.

Вам знадобиться:

  • 130 г білого багета;
  • 150 г твердого сиру;
  • 2 ківі;
  • 2 зубці часнику;
  • 2 ст.лож. майонезу.
Бутерброди з ківі та часником

Щоб зробити бутерброди з сиром та ківі, витрачати багато часу не доведеться. Звісно, можна намастити й шматочки чорного хліба, але з багетом наїдок матиме більш привабливий вигляд.

Бутерброди з ківі та часником

Твердий сир натріть на тертушці. Зубці часнику позбавте шкуринки й пропустіть крізь прес. З’єднайте ці два інгредієнти в одній мисочці. Додайте майонез та трішки чорного меленого перцю.

Ретельно перемішайте масу. Якщо здасться, що майонезу замало, додайте ще трішки на власний смак. Ківі обчистьте від шкуринки та наріжте тонкими кружальцями. Перезрілі плоди для бутербродів не підходять, оскільки можуть розповзтися й зіпсувати весь товарний вигляд.

Бутерброди з ківі та часником

Багет наріжте на шматочки завтовшки 1,5 см. Можна залишити у свіжому вигляді, а можна підсмажити на сухій пательні з обох боків, щоб утворилася рум’яна шкуринка. На кожну скибочку нанесіть сирно-часникову масу, а зверху викладіть кружальце ківі.

Бутерброди з ківі та часником

Тримати такі бутерброди довго не можна. Їх слід відразу ж подавати до столу. Якщо треба підготуватися завчасно, то сирно-часникову намазку зробіть звечора, перекладіть у герметичний контейнер і відправте до холодильника. А вже безпосередньо перед застіллям намастіть на хліб і додайте ківі.

До сиру можете додати будь-які улюблені спеції. Тільки не беріться за ті, яких раніше ніколи не куштували. Вони можуть виявитися для вас занадто гострими чи гіркими. Майонез, якщо дозволяє час, краще зробити власний. Так набагато смачніше.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.