Сосиски в тісто не загортаю, а роблю дещо інше: у такому виді ковбаски можна подавати на сніданок чи вечерю

Якщо набридли сосиски в тісті, спробуйте запекти їх зовсім по-іншому. Страва без борошна вийде менш калорійною. Сосиски нафаршируємо сиром. Смакуватиме як на сніданок, так і на вечерю.

Вам знадобиться:

  • 8 сосисок;
  • 80 г твердого сиру;
  • 1 дрібка хмелі-сунелі;
  • 1 г італійських трав;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 0,1 ч.лож. солі.
Сосиски, фаршировані сиром, на сніданок

Сосиски для запікання можете брати будь-які. Навіть підкопчені, тоді страва набуде приємного копченого аромату. Та все ж краще купити щось більш нейтральне.

Звільніть сосиски від плівки. Кожну розріжте вздовж посередині, не дорізаючи до країв 1 см. Стежте, щоб не прорізали виріб наскрізь. У такому разі сир під час запікання може витекти.

Сосиски, фаршировані сиром, на сніданок

Сир натріть на дрібній тертушці. Можете брати твердий або моцарелу чи сулугуні. В отвори, які зробили в сосисках, засипте тертий сир. За бажанням, сир можете урізноманітнити подрібненою зеленню, майонезом із часником, пропущеним крізь прес.

Сосиски, фаршировані сиром, на сніданок

Викладіть підготовлені напівфабрикати у форму, яку вистеліть пергаментним папером. Зверху присипте спеціями. Можете взяти ті, що вказані в рецепті, або обрати на власний смак.

Сосиски, фаршировані сиром, на сніданок

Випікайте сосиски з сиром за температури 180 градусів протягом 25 хвилин. Замість запікання можна просто підсмажити начинені вироби на пательні під кришкою. У такому разі страва буде готовою набагато швидше.

Подавайте до столу, допоки сосиски з сиром гарячі. На гарнір можете взяти картопляне пюре, присипане свіжою зеленню. Або макарони чи будь-яку кашу. Готується страва дуже швидко, натомість має зовсім інший смак і вигляд, ніж якби ви поклали на тарілку звичайні відварені ковбаски.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.