Знайомі дивуються, як я поєдную макарони з кабачками: тим часом домашні звикли й просять готувати щодня

Напевно, ніхто з вас не поєднував макарони з кабачками. А марно. Страва готується швидко, є легкою, до того ж по кишені не вдарить. Тож для теплого ранку чи вечора якраз те, що треба.

Вам знадобиться:

  • 200 г макаронів;
  • 400 г кабачків;
  • 50 г вершкового масла;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 0,5 ч.лож. сухого часнику;
  • 1 дрібка чорного перцю (меленого);
  • 0,25 ч.лож. солі.
Сніданок із макаронів та смажених кабачків

Для макаронів із кабачками овочі краще брати молоденькі з дрібним насінням та тонкою шкуринкою. Найдоцільніше взяти спагеті, але підійдуть й інші види пасти. Замість сухого часнику можете скористатися свіжим.

Сніданок із макаронів та смажених кабачків

Кабачки вимийте й обсушіть. Молоді плоди можна не чистити й не вирізати насіння. Тільки ретельно вимийте. Якщо перезрілі, то позбавте від шкуринки та насіння. Наріжте їх невеликими шматочками.

Поставте пательню на середній вогонь. Влийте олію та додайте вершкове масло. Коли розігріються, викладіть кабачки. Смажте на сильному вогні 5 хвилин, постійно помішуючи, щоб не підгоріли. Має з’явитися рум’яна скоринка. Кабачки посоліть, поперчіть, присипте сухим часником. Перемішайте.

Сніданок із макаронів та смажених кабачків

Пасту закладіть у киплячу підсолену воду. Проваріть, але не до повної готовності. Макарони не повинні розваритися. Прочитайте на пакуванні, скільки хвилин треба варити, і зніміть із плити на 1 хвилину раніше.

Сніданок із макаронів та смажених кабачків

Відкиньте на друшляк, щоб позбутися води. Після цього відправте макарони на сковорідку до кабачків і перемішайте. Витримайте 2 хвилини й зніміть з вогню. Перекладіть на тарілки й подавайте до столу.

За бажанням, можете притрусити натертим пармезаном чи будь-яким твердим сиром. Влітку чи восени страва вийде зовсім не дорогою. З таким сніданком чи вечерею упорається будь-яка господиня, оскільки все робиться дуже просто.

Нові статті

Схожі статті

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.

Сергій Бабкін зізнався у своїх зрадах дружині: “Це було моєю звичкою”, – як на це відреагувала Сніжана

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про особисті проблеми і їхнє подолання є не тільки важливою для самого артиста, а й надихає багатьох його шанувальників.

“Ніякі стосунки”: Олег Собчук розкрив правду про розрив із дружиною Марією Собчук після 20 років шлюбу

Олег Собчук, відомий український музикант і фронтмен гурту "СКАЙ", нещодавно вперше заговорив про своє завершення стосунків з колишньою дружиною Марією Собчук.

Каштани по-новому: 2 простих рецепти, які зроблять з вас шеф-кухаря! Страви, які нічого не коштують

Приготування каштанів – це простий і приємний процес, який відкриває безліч кулінарних можливостей. Цей делікатес стане чудовим доповненням до вашого столу.