Один раз зробила жульєн у булочках на пробу, тепер домашні просять весь час: заокеанський хот-дог відпочиває

Жульєн у булочці можна готувати на буденну вечерю або подати гостям як гарячу страву. Тісто просочується інгредієнтами, підсмажується і з'їдається разом із начинкою.

Вам знадобиться:

  • 4 булочки по 50 г кожна;
  • 70 г твердого сиру.

Для начинки:

  • 250 г курячого філе;
  • 150 г шампіньйонів;
  • 40 мл вершків;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 0,25 ч.лож. солі.
Жульєн у булочці з куркою та грибами

Жульєн у булочках робитимемо з куркою та грибами. Беріть курячу грудку або відділіть філе з інших шматочків птиці. Вершки бажано купувати 20% жирності. За необхідності можете замінити їх сметаною з великим відсотком жирності.

Жульєн у булочці з куркою та грибами

Куряче філе відваріть у підсоленій воді. Коли вода закипить, опустіть м’ясо, посоліть. Витримайте на слабкому вогні 30 хвилин. Коли м’ясо прохолоне, наріжте на кубики.

Шампіньйони вимийте, дайте просохнути. Наріжте дрібними кубиками. Викладіть на пательню, яку попередньо розігрійте з олією. Смажте на середньому вогні, постійно помішуючи. Вся волога має випаруватися.

Жульєн у булочці з куркою та грибами

За бажанням, можете покласти до грибів дрібно нарізану цибулину. Але це не обов’язково. Додайте на сковорідку куряче філе та вершки. Посоліть, поперчіть, перемішайте. Смажте 5-7 хвилин. Тим часом натріть сир на тертушці з великими отворами.

Жульєн у булочці з куркою та грибами

У невеликих булочок відріжте верх – це будуть кришечки. Дістаньте м’якуш. Робіть це акуратно, щоб не пошкодити дно й стінки. У середину викладіть начинку з грибів та курки. Притрусіть натертим сиром.

Поставте до духовки, яка має бути розігріта до 180 градусів. Витримайте 15 хвилин. Сир має гарненько розплавитися. До столу подавайте у гарячому вигляді.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.