Один раз зробила жульєн у булочках на пробу, тепер домашні просять весь час: заокеанський хот-дог відпочиває

Жульєн у булочці можна готувати на буденну вечерю або подати гостям як гарячу страву. Тісто просочується інгредієнтами, підсмажується і з'їдається разом із начинкою.

Вам знадобиться:

  • 4 булочки по 50 г кожна;
  • 70 г твердого сиру.

Для начинки:

  • 250 г курячого філе;
  • 150 г шампіньйонів;
  • 40 мл вершків;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 0,25 ч.лож. солі.
Жульєн у булочці з куркою та грибами

Жульєн у булочках робитимемо з куркою та грибами. Беріть курячу грудку або відділіть філе з інших шматочків птиці. Вершки бажано купувати 20% жирності. За необхідності можете замінити їх сметаною з великим відсотком жирності.

Жульєн у булочці з куркою та грибами

Куряче філе відваріть у підсоленій воді. Коли вода закипить, опустіть м’ясо, посоліть. Витримайте на слабкому вогні 30 хвилин. Коли м’ясо прохолоне, наріжте на кубики.

Шампіньйони вимийте, дайте просохнути. Наріжте дрібними кубиками. Викладіть на пательню, яку попередньо розігрійте з олією. Смажте на середньому вогні, постійно помішуючи. Вся волога має випаруватися.

Жульєн у булочці з куркою та грибами

За бажанням, можете покласти до грибів дрібно нарізану цибулину. Але це не обов’язково. Додайте на сковорідку куряче філе та вершки. Посоліть, поперчіть, перемішайте. Смажте 5-7 хвилин. Тим часом натріть сир на тертушці з великими отворами.

Жульєн у булочці з куркою та грибами

У невеликих булочок відріжте верх – це будуть кришечки. Дістаньте м’якуш. Робіть це акуратно, щоб не пошкодити дно й стінки. У середину викладіть начинку з грибів та курки. Притрусіть натертим сиром.

Поставте до духовки, яка має бути розігріта до 180 градусів. Витримайте 15 хвилин. Сир має гарненько розплавитися. До столу подавайте у гарячому вигляді.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".