Неймовірні малосольні огірочки з перцем чилі та часником за 3 години: хрустка закуска до літнього столу

Якщо вам вже не до смаку класичні малосольні огірки – спробуйте приготувати їх за цим рецептом. Додайте трохи пікантності за допомогою перцю чилі та часнику – і літня закуска заграє новим смаком.

Хрустка, ароматна і трохи гостра закуска з огірків стане чудовим доповненням до будьщ-якої страви. Щоб приготувати малосольні огірочки з пікантним присмаком часнику та перцю чилі – підготуйте спочатку ось такі інгредієнти:

  • часник: 4 зубчики;
  • свіжі огірочки: 1 кг;
  • кріп: 4 гілочки;
  • перець чилі: 1 штука (або за смаком);
  • сіль харчова: 25 г;
  • хрін: 1 лист (для аромату);
  • перець чорний горошком (5 штук);
  • вишневе листя: 5 штук.

Покрокова інструкція з приготування малосольних огірочків з перцем чилі та часником

Як приготувати малосольні огірки з перцем чилі та часником в пакеті: покроковий рецепт
Як приготувати малосольні огірки з перцем чилі та часником в пакеті: покроковий рецепт

Крок № 1. По-перше, огірки потрібно ретельно вимити. Якщо вони маленькі – їх залишають ціленькими. Великі – нарізають кружечками.

Крок № 2. Підготовлені огірки складають в окремий чистий пакет. Додають сіль, подрібнений часник та нарізаний кільцями перець чилі. Також у пакет кладуть зелень кропу, листя вишні та хрону.

Крок № 3. З пакету перед закриттям важливо випустити майже все повітря. Далі його щільно закривають та ретельно трясуть. Завдяки цьому усі інгредієнти добре розподіляться по поверхні огірків.

Крок № 4. Пакет з огірками залишають в умовах кімнатної температури на 2-3 години. Щоб закуска набула більш насиченого смаку – можете маринувати її в холодильнику протягом всієї ночі.

По закінченні цього часу огірки повністю готові до вживання. Можете подавати їх до столу та смакувати з будь-якими стравами.

Малосольні огірки з перцем чилі, часником та свіжою зеленню насичені безліччю вітамінів та мінеральних речовин. Від традиційно солоних огірків вони відрізняються тим, що готуються або в слабо солоному розсолі, або просто у власному соку в пакеті (як в цьому рецепті).

Літня закуска: малосольні огірки з кропом, часником та перцем чилі
Літня закуска: малосольні огірки з кропом, часником та перцем чилі

Малосольні огірки мають під час вживання діють, як пробіотик. Вони здатні покращити роботу системи травлення, підтримують нормальне та повноцінне функціонування кишківника, зміцнюють імунітет.

Нові статті

Схожі статті

Конфузи на 1+1: телевізійна пара Людмила Барбір та Руслан Сенічкін нецензурно вилаялися в прямому ефірі

Співведдучі української програми "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір і Руслан Сенічкін чудово доповнюють один одного. І іноді не нехтують міцним слівцем та можуть висловитись нецензурно в прямому ефірі.

“Не було ніякої таємничої хвороби”: екс-продюсер 51-річного Олега Винника спростував його брехню для втечі

Екс-продюсер Олега Винника вже не вперше висловлюється про свого колишнього підопічного та не в хорошому сенсі: невже підкорювач жіночих сердець обдурив своїх фанатів?

Скоро їй буде 60! Ольга Сумська ошелешила фігурою в басейні: так-так, плаває в купальнику – роздільному

Ольга Сумська не перестає дивувати та цього разу вона з'явилась у купальнику на відпочинку та показала, як проводить відпустку з Віталієм Борисюком.

Колишній дружині Віктора Павліка вже 51: все ще може як Катя Репяхова позувати в “міні” і без макіяжу (ФОТО)

Екс-дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва в свої 51 може дати фору нинішній його обраниці, 30-річній Катерині Репяховій. Як зараз виглядає колишня кохана жінка артиста, з якою він прожив 20 років?