0 грамів борошна + 1 кілограм любові: українська Роксолана Ольга Сумська дала свій фірмовий рецепт кексів

Акторка українського театру Ольга Сумська неодноразово доводила, що вдома вона – справжня господиня. Цього разу артистка приготувала коханому Віталію Борисюку до чаю смачні вівсяні кекси.

Відома українська акторка Ольга Сумська любить не тільки на сцені грати, але й біля домашньої плити створювати кулінарні шедеври. Рецепт чергового смаколику нещодавно зʼявився в Stories Instagram української Роксолани сучасності. Що готувала Ольга Сумська та якими солодощами вирішила побавити свого чоловіка, Віталія Борисюка та доньку Анну?

Новий рецепт від Ольги Сумської – це вівсяні кекси. В їх складі немає жодного граму пшеничного борошна, а замість нього знаменитість використовувала суміш вівсяних пластівців та вівсяного борошна. Ось повний перелік усіх інгредієнтів:

  • вівсяне борошно: 1 стакан;
  • вівсяні пластівці: 0.5 стакана;
  • куряче яйце: 1 штука;
  • один банан;
  • щіпка ванільного цукру;
  • невелика кількість бурякового цукру або стевії;
  • сметана: 0.5 стакана (але можна і без неї);
  • розпушувач: 0.5 чайної ложки;
  • горішки за смаком;
  • щіпка солі для смаку.

Покрокова інструкція з приготування вівсяних кексів за рецептом Ольги Сумської

Крок № 1. Змішати стакан вівсяного борошна та півстакана вівсяних пластівців.

Крок № 2. Додати до суміші одне куряче яйце і щіпку ванільного цукру.

Крок № 3. Розімʼяти один банан. Змішати з невеликою кількістю цукру або стевії. Додати суміш до борошна з вівсяними пластівцями.

Крок № 4. Домішати до основної суміші сметану (половину стакана), дрібку солі і розпушувач для тіста (його взяти 1.5 чайної ложки та загасити соком лимону).

Крок № 5. За бажанням до тіста на вівсяні кекси можна додати трохи горішків волоських або арахісу за смаком.

Рецепт вівсяних кексів від Ольги Сумської
Рецепт вівсяних кексів від Ольги Сумської

Крок № 6. Всі інгредієнти ретельно перемішати. Готове тісто розкласти у металеві, силіконові або паперові форми для випікання кексів.

Ольга Сумська радить випікати кекси в електричній духовці при температурі + 160°С протягом 20 хвилин. Потім дати їм трохи охолонути та подавати до чаю теплими. Смачного!

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.