Часникова намазка до свіжого хліба зі скоринкою: найсмачніше доповнення до ранкових бутербродів (Рецепт)

Спробуйте приготувати вдома смачне часниково-вершкове намащення на домашні бутерброди. Поєднання свіжого хлібця зі скоринкою та намазки з пікантним смаком часнику зробить ваш сніданок незабутнім.

Приготування часниково-вершкової намазки на хліб із хрусткою та свіженькою скоринкою — процедура зовсім не складна. Для цієї страви знадобляться ось такі інгредієнти:

  • оливкова олія;
  • часник;
  • сіль;
  • вершкове масло;
  • петрушка

Перед створенням намащування на хліб вершкове масло слід ретельно розімʼяти виделкою або ж ложкою. Зелень та спеції слід додавати за своїм смаком. До речі, за бажанням до вершкового масла також можна додати трохи плавленого сиру. Смак вийде більш насиченим и просто неперевершеним.

Рецепт смачного часникового намащування на хліб зі скоринкою: перелік складових
Рецепт смачного часникового намащування на хліб зі скоринкою: перелік складових

Як приготувати часниково-вершкове намащування? Покрокова інструкція з приготування

Крок № 1. Часник почистити від лушпиння, помити та покласти його у форму для запікання. Зверху обовʼязково полити оливковою олією.

Крок № 2. Розігріти електричну духовку до температури + 200°С. Випікати часник до золотистого кольору – протягом 40-50 хвилин.

Крок № 3. Додати у блендер розімʼяте вершкове масло, сіль та петрушку. Всипати туди ж запечений часник.

Крок № 4. Перемішати усі складові у блендері до однорідності.

Коли часниково-вершкова маса буде повністю готовою – її можна намащувати на хліб та куштувати разом із чаєм чи кавою. Смачного!

До речі, вершкове масло є джерелом корисних речовин. Із нього можна приготувати чимало корисних страв, якщо обрати в магазині дійсно якісний продукт.

В першу чергу при покупці вершкового масла слід звертати увагу на його склад. Подивіться на упаковку. Виробник на ній зазначає усі інгредієнти, які містяться у продукті.

Ідеальне вершкове масло містить в собі лише одну складову – вершки. А ось продукту із консервантами та штучними добавками слід взагалі уникати.

Намащування на хліб із вершкового масла, зелені та часнику
Намащування на хліб із вершкового масла, зелені та часнику

Краще за все обирати вершкове масло у герметичному пакуванні. Воно надійно захистить продукт від впливу світла і теплого повітря. Завдяки герметичній упаковці вдасться зберегти якість продукту протягом тривалого проміжку часу.

Має значення також колір та аромат вершкового масла. Про якість свідчить насичений жовтий колір продукту та приємний молочний аромат. В ньому не повинно бути сторонніх запахів чи присмаків.

Обирайте якісне вершкове масло і тоді ваше часникове намащення на хліб набуде ідеального смаку.

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла