3 інгредієнти і вуаля – вечеря подана! Рецепт оладок із сиром та цибулею – вийде смачніше, ніж ви думаєте

Впевнені, що ви ніколи не куштували цю страву, тож зараз саме час її приготувати: покроковий рецепт оладків із вчорашніх макаронів із сиром і цибулею.

Оладки є універсальною стравою, яка може варіюватися від традиційних картопляних до оригінальних варіантів, приготованих з різних інгредієнтів. Виявляється, що одним з цікавих і смачних варіантів є приготування оладок з вчорашніх макаронів. Це не тільки про залишки їжі, але й про новий гастрономічний досвід.

Інгредієнти:

  • 200 г вермішелі
  • 360 г твердого сиру
  • 4 яйця
  • 150 г зеленої цибулі
  • 12 г солі
  • 4 г чорного меленого перцю
  • 6 г сухого часнику
  • 120 г олії

Основу страви становлять макарони, які можуть бути як спагетті, так і інші види вермішелі. Важливо, щоб макарони були відварені заздалегідь, інакше процес приготування оладок може бути ускладнений. Якщо ж макарони залишились з попереднього прийому їжі, їх можна з легкістю перетворити на смачну страву.

Кулінари поділились рецептом смачних оладок з макаронів, сиру та цибулі
Кулінари поділились рецептом смачних оладок з макаронів, сиру та цибулі

Спочатку до відварених макаронів додається дрібно нарізана зелень. Це може бути петрушка, кріп або щось інше, що додасть страві свіжості і аромату. Після цього необхідно додати тертий сир, який надасть оладкам кремову текстуру і насичений смак. Зазвичай використовують твердий сир, але можна також експериментувати з різними видами сиру за власним смаком.

Окрім сиру, до макаронної суміші додаються яйця, спеції та сіль на смак. Все це ретельно перемішуємо, щоб досягти бажаної консистенції. Наступним етапом є приготування оладок на пательні. Для цього пательню необхідно розігріти на середньому вогні і додати трохи олії.  Коли пательня нагріта, макаронну суміш ложкою викладаємо на пательню, формуючи оладки.

Кулінари поділились рецептом смачних оладок з макаронів, сиру та цибулі
Кулінари поділились рецептом смачних оладок з макаронів, сиру та цибулі

Важливо обсмажувати їх з обох сторін до отримання золотистого кольору і хрусткої текстури. Час приготування може варіюватися в залежності від товщини оладок і температури плити, тому слід уважно стежити за процесом.

Після завершення смаження оладки викладають на паперові рушники, щоб позбутися зайвого масла. Оладки з макаронів найкраще подавати гарячими. Вони добре поєднуються з різними соусами, зокрема зі сметаною, яка підкреслює їхній смак і робить страву ще смачнішою.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.