Як виглядають онуки Ольги Сумської, які зростають за парканом у злих сусідів

Коли старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна закінчила школу й університет, постало питання – де прилаштуватися. Обирали між Польщею та росією. На жаль, обрали москву. Тепер Тоня залишилася відрізаною від родини, але виїжджати звідти не планує, бо має коханого чоловіка і двох дітей.

Війна розбила чимало людських доль. Потерпає від неї і народна артистка України Ольга Сумська. Через бойові дії між двома країнами не може відвідати ані доньку, ані онуків. Доводиться спілкуватися виключно телефоном. Бабуся розповідає онукам українські казки. Навряд чи дітлахи розуміють, про що йдеться, але слухають.

Антоніна Паперна знайшла своє щастя у москвіРозповідаючи про московську рідню в інтерв’ю, Сумська не стримувала сліз, описуючи, як Тоні важко, адже вона все розуміє і мовчить, бо боїться. Та якщо зазирнути в Інстаграм-аккаунт актриси, який, до речі, закритий для українців, за останній рік можна побачити два пости, в одному з яких Паперна виклала світлини в оголеному вигляді.

Перед тим, як їхати до москви, Тоня закінчила університет культури в Києві. Потім вирішила відшліфувати акторську майстерність у Щуці. Під час знімання молода актриса познайомилася з Володимиром Ягличем, який уже має за плечима невдалий шлюб із Світланою Ходченковою.

Сина Яглич не показує широкому загалу

За одними джерелами, актор та і не одружився з українкою. Інші стверджують, що весілля таки було, але таємне, і Паперна вже має російський паспорт. Хай там як, а у Тоні з Володимиром з інтервалом у 2 роки народилося двоє дітлахів. Старшій Єві 5 років, а Данилі – всього 3 рочки.

Ольга Сумська з донькою Антоніною Паперною

Не часто зазирає у соцмережі і її чоловік. Яглич засвітився лише на 9 травня, привітавши підписників із Днем перемоги. Донечку батьки зрідка показують шанувальникам, а от обличчя синочка воліють приховувати від широкого загалу.

Для коханої і дітей Володимир придбав будинок у Підмосков’ї поряд із житлом Павла Прилучного. Перебралися з двокімнатної квартири в нове помешкання на березі Істри ще до початку ковідного карантину. Тож під час самоізоляції особливо не постраждали.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.