Мама кварталівця Юрія Ткача сама обрала собі невістку: Вікторії на той час було всього 16 років

Гуморист Юрій Ткач на сцені може фліртувати з дівчатами. Але вдома залишається примірним сім'янином ось уже 9 років поспіль. Пригадаймо, як відбулося доленосне знайомство кварталівця з його коханою Вікторією.

Вперше Ткач побачив Вікторію на відзначенні 50-річного ювілею свого батька. Мама майбутнього артиста попрохала подругу-хореографиню, щоб пара танцюристів виступила на святі. Юрко випадково зазирнув у гримерку й побачив струнку білявку. Мама підморгнула сину й наказала звернути увагу на гарну дівчинку.

9 років тому наречені виглядали саме так

Юрій обурився: їй же всього 14 років! Але жінка не вгавала – сказала, щоб запримітив на майбутнє. Молодик помилився. Вікторії було не 14, а 16, а сину ювіляра тоді вже минуло 24 роки. Вдруге молодята побачилися через 5 років, коли Ткач був ведучим на дні народження танцювального колективу. Під час репетиції Віка впізнала старого знайомого й сама підсіла ближче до нього. Потім проявила ініціативу вдруге – написала молодику.

Вікторію з членом сім’ї Бусею

Той у відповідь запросив провести весело час на турбазі. Вікторія не відмовила, але підстрахувалася, приїхавши з подругою. Тож довелося обмежитися виключно поцілунками. Подруга дівчини Саха надалі стала кумою, а поки весь час супроводжувала Віку на побаченнях – ходила з закоханими в кіно, гуляли втрьох.
За 2 роки Юрко з Вікою одружилися. Жодного романтичного освічення парубок не підготував. Дівчина сиділа на дивані, дивилася кінофільм, пила чай, а він запросив її стати дружиною. Навіть обручки не збереглося – Вікторія згубила її, коли ходили в гості до друзів.

Вікторія з Лізою і Бусею

Разом із подружжям живе собака Буся. Їй уже 10 років, а за рік після весілля родина поповнилася донечкою Лізою, якій нині минуло 8. Судячи з Інстаграму Вікторії, жінка з дитиною нині перебуває в Києві.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?