Фрік з “Х-фактору” Андрій Мацевко чудить і у звичайному житті: запрошує на побачення не тих і їздить “зайцем”

Талант-шоу, які масово проводилися на телебаченні у довоєнні часи, мали на меті надати можливість непересічним людям показати свої видатні навички на всю Україну. Та паралельно подібні заходи притягували чималу кількість фріків, одним із яких був Андрій Мацевко.

Бог не наділив Андрія Мацевка видатними здібностями, натомість надав чимало амбітності. От молодик і намагався взяти штурмом телебачення. Лише в “Х-факторі” засвітився тричі, неймовірно потішивши публіку і розсмішивши суддів до сліз.

Неодмінно викликаючи чималий ажіотаж своїм непопаданням у ноти, молодик, на жаль, мусив йти зі стадії прослуховувань, так і не підкоривши жаданий шоубіз. Виявляється, епатажний чоловік устиг надивачити не лише на сцені, але й у звичайному житті.

Таким Андрія Мацевка запам’ятали глядачі каналу СТБ

Ще 2015 року Мацевко встряв у непоказний скандал. Він списався через соцмережі з 14-річним підлітком із Луцька, призначивши йому побачення. Та замість хлопчика на Андрія вже чекали представники групи “Анти-Педофілія-Луцьк”, які написали на чоловіка заяву в поліцію. Телезірка виправдовувався, мовляв, не мав на думці нічого лихого. Просто кортіло з кимось поспілкуватися. Оскільки складу злочину в його діях не виявили, то справу закрили на етапі досудового розслідування.

За 6 років Мацевко знову опинився у полі зору правоохоронців. На цей раз чоловік мав намір потрапити в метро, пред’явивши фальшиве пенсійне посвідчення.

За останні роки Андрій Мацевко помітно змінився

Мешканці Івано-Франківська кілька років поспіль бачили Андрія з мітлою в руках – він працював двірником комунального підприємства. Нарікань з боку начальства чоловік не отримував. На його ділянці завжди було чисто прибрано.

Якщо підкорити велику сцену Мацевку й не вдалося, то принаймні пізнаванністю він завдячує каналу СТБ. Андрія вряди-годи запрошують виступити на корпоративах. А два роки тому зірці місцевого масштабу навіть вдалося випустити кліп на композицію “Ровер їде”, що набрав на Ютубі понад мільйон переглядів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?