Цю дівчинку називали найкрасивішою в світі, і от що з нею сталося, коли виросла

Тілан Блондо почала зніматися для реклами у глянці з 4-річного віку. У 6 років дитину визнали найгарнішою дівчинкою в світі. Як склалася доля красуні, і чим вона зараз займається?

Нині Тілан Блондо вже 22 роки. Коли вона була маленькою, то постійно з’являлася на обкладинках глянцю. Від дитини не можна було відвести погляду. Чи збереглася краса, коли дівчина подорослішала? Відповісти на це питання можна, уважно придивившись до світлин моделі.

Дитячі досягнення

Народилася Тілан у 2001 році. Колись її мама працювала телеведучою, а татусь займався футболом на серйозному рівні. По завершенні спортивної кар’єри чоловік захопився дизайном одягу для вагітних жінок.

Така дитяча зовнішність Тілан Блондо не могла не привернути уваги

Вперше дівчинка взяла участь у фотосеті, коли їй минуло всього 4 рочки для відомого бренду Dolce&Gabbana. А вже за 2 роки отримала звання найкрасивішої дитини в світі. Жан-Поль Готьє не випускав красунечку з поля зору й надалі. Фотосесія для Vogue, коли моделі було 10 років, дарма не минулася – журнал звинуватили в розбещенні неповнолітніх за надмірну відвертість знімків.

Це не зупинило тріумфальну кар’єру Блондо. З 12-річного віку вона підписала контракт з IMG Models, а в 15 стала працювати в модельному агентстві офіційно. Обличчя дівчини можна зустріти в рекламі найвідоміших брендів, серед яких Lacoste, Chanel, l’oréal Paris тощо.

У 13-річному віці Тілан запропонували спробувати себе в ролі актриси. Тінейджерку можна побачити в картині “Белль і Себастьян: пригода продовжується”.

В 16 років модель підтвердила свій статус красуні, щоправда, у сотні найгарніших поступилася першим місцем Лізі Соберано. Хоча вже наступного року реабілітувалася, очоливши список найкрасивіших облич.

Дорослі роки

Так виглядає Тілан Блондо у дорослому віці

Дитинство закінчується дуже швидко. Нині Тілан Блондо вже доросла, та її життя перебуває у фокусі 4 мільйонів підписників, які відстежують пости моделі в Інстаграмі. Дивно, як Блондо вдалося стати успішною моделлю, маючи доволі невисокий зріст. Дівчина ледве сягає 160 см.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.