Хто судитиме конкурсантів на “Євробаченні-2023”, визначать українці: голосуємо за кандидатури до 5 квітня

Цьогоріч українцям дозволили обирати склад національного журі для "Євробачення-2023". Подібне голосування раніше ніколи не застосовувалося. Проголосувати може кожен, хто бажає, скориставшись застосунком Дія.

Голосування за склад журі на пісенний конкурс триватиме до 5 квітня. Професіонали, яким довіряють українці, мають компетентно оцінити конкурсантів, що вийдуть на сцену “Євробачення” у Ліверпулі у другому півфіналі та фіналі.

Суддів Євробачення дозволили обирати українцям

До вибору можуть долучитися громадяни, старші 14 років. Кожен, хто голосує, віддає лише один голос за вподобану кандидатуру. Шукати слід у “Послугах” підрозділ “Опитування”, де вподобати одного з запропонованих кандидатів:

ROXOLANA

Шанувальники музики пам’ятають талановиту виконавицю за Нацвідбором 2022. Тоді співачці вдалося дістатися фінальної частини змагань.

Олена Гребенюк

Цю оперну співачку ви могли бачити в суддівському кріслі на “Фабриці зірок”, “Шоу №1”, “Шоуmastгоуон”.

Тоня Матвієнко

Донька Ніни Матвієнко – серед претендентів на суддівське крісло

Донька Ніни Матвієнко вражає автентичним тембром голосу і має звання заслуженої артистки. На “Голосі країни 2011” співачка посіла лише друге місце, зате знайшла своє жіноче щастя серед учасників, ставши дружиною Арсена Мірзояна.

Михайло Клименко

Співак частенько навідувався на сцену Нацвідбору з наміром потрапити на “Євробачення” як виконавець. Тепер лідер гурту ADAM має шанс побувати там як член журі.

Амадор Лопес

Спочатку венесуелець прославився в Україні як танцівник. Згодом заспівав, а ще він веде чимало радіо- й телепрограм.

Окрім цього, українці мають можливість відправити на “Євробачення” Олександра Фоззі Сидоренка з ТНМК, Олега Собчука зі СКАЙ, співачку Світлану Тарабарову, віртуозного піаніста Євгена Хмару, хореографиню Олену Шоптенко.

З-поміж запропонованих осіб за наслідками голосування буде обрано 5 щасливчиків. Той, хто збере найбільше уподобань українців, стане Головою національного журі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?