Цього хлопчика в мережі визнали найгарнішим у світі: і от що з ним сталося, коли виріс

Ми вже розповідали про найгарнішу дівчинку на світі. Тепер настала черга поговорити про хлопчика, якого користувачі мережі назвали найкрасивішим. Як хлопчик досягнув подібної слави і чим займається у дорослому віці?

Дитинство Вільяма Франкліна-Міллера минуло в Мельбурні, хоча народився хлопчик у Лондоні. Змалечку всі звертали увагу на його ангельське личко. До блакитних очей і пухлих губ у підлітковому віці додалися ще й тонкі риси обличчя.

Вільям зростав звичайним хлопчиком

Мама Вільяма була моделлю, тож не дивно, що і він успадкував її дані. Жінка познайомила Франкліна зі своїми агентами. Тож уже в 4 рочки малюка запросили на перший фотосет. Було в ранньому дитинстві Вільяма ще кілька подібних замовлень, що дозволило гарнюні отримати титул найгарнішого хлопчика у світі. А в цілому Франклін вів звичайне життя, як і будь-який його одноліток.

Слава знайшла його сама

Одна з японських блогерок перепостила фото 12-річного підлітка у Twitter, зазначивши, що це найкрасивіший хлопчик на землі. І воно неабияк сподобалося користувачам соцмереж. Вільям був шокований, з якою швидкістю на його сторінку в Інстаграмі почали підписуватися люди. Навіть промайнула думка, що акаунт зламали, адже кількість підписників сягнула мільйона. Але почитавши коменти, тинейджер дізнався, що є надзвичайно популярним у Китаї та Японії.

Інтернет-слава змучила підлітка стати моделлю й актором

Відтоді Франкліну стали надходити пропозиції від модельних агенцій та режисерів з усього світу. Його можна побачити в серіалах “Стріла”, “Споглядач”, “Сусіди” й інших, а також зустріти на азійських телешоу, куди красеня запрошують як експерта.

Так найгарніший хлопчик на світі виглядає нині, коли йому 19 років

Нині Вільяму 19 років. Він поки не визначився, що йому подобається більше – ходити по подіуму чи грати перед телекамерою. А, можливо, взагалі кардинально змінить життя й стане архітектором.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?