Чого не зробиш заради схожості з Барбі: модель витратила купу грошей і вдалася до численної пластики

Практично всі дівчатка у дитинстві обожнюють гратися з Барбі. Та деякі, коли виростають, продовжують відчувати залежність від ляльки і тоді роблять усе можливе, щоб стати на неї схожою.

Що в голові 30-річної жінки, сказати важко. Але Хлоя Хан витрачає чималі гроші на операції, аби тільки успадкувати всі риси улюбленої іграшки. Британці подібне захоплення вже обійшлося у мільйон фунтів стерлінгів. Та кінця-краю перевтіленням не видно.

Турецькі пластичні хірурги попрацювали над тілом моделі, щоб надати йому параметрів Барбі. Задля цього довелося до неможливості зменшити талію дівчини. Тепер із неї спадають навіть штани стрейч, але Хлоя залишилася вдоволеною.

Модель зробила талію як у Барбі

А от з деякими іншими перевтіленнями дівчині не поталанило. Наприклад, імпланти сідниць стали зовсім неідеально. Довелося переробляти брак. Після цього модель порадила підписницям не припускатися її помилок і краще застосовувати філери.

Та сама не покаялася й взялася до ринопластики. Тіло, змучене постійними переробленнями, напевно, не витримало подібної напруги, і сталося щось дуже кепське. У результаті складної перебудови носа, в ньому зовсім не залишилося кісточок, і кінчик запав.

Ринопластику довелося переробити

Довелося знову лягати під ніж. На цей раз хірурги запозичили хрящики з вуха дивачки і пересадили їх в орган нюху. Збентежена Хан знову звернулася до подруг мережею й закликала не витрачати марно гроші на пластику, а краще залишатися самими собою.

Тим часом невдовзі знову лягла під ніж. Дівчина бере участь у зніманнях для дорослих, тому вирішила підрихтувати й свій робочий орган. Тож може похвалитися дизайнерськими жіночими принадами.

Цікаво, чи залишилося в неї хоч щось натуральне?

Що там можна було взяти від пластикової Барбі, незрозуміло, але Хлоя й тут вирішила стати схожою на ляльку. Змін зазнала як зовнішня, так і внутрішня частини піхви. Ззовні дівчина попросила зробити красиво, а зсередини підтягти.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.