Українка зробила найбільші вилиці в країні і не зупинилася: які ще частини тіла підрихтувала дівчина-фрік

Анастасію Покрещук українці впізнають за нестандартною зовнішністю. Блогерка весь час робить пластичні операції і не збирається зупинятися на досягнутому.

Анастасія Покрещук уже встигла відхопити титул володарки найбільших вилиць у країні. Та, здається, дівчина має намір поставити рекорди і з іншими частинами тіла, адже постійно щось у собі модернізує. Окрім уколів краси, збільшила груди. І це ще квіточки.

В арсеналі дівчини є операції для гарного преса, відкачування зайвого жиру, вставляння імплантів у сідниці. Наступними частинами тіла, що викликали невдоволення у зірки Інтернету, стали груди і статеві губи. Тож Покрещук взялася до зміни форми бюста і рихтування жіночих органів.

Дівчина переробила не лише вилиці, але й інші частини тіла

Врешті Настя видихнула спокійно – нові імпланти їй припали до вподоби. Щойно прийшла до тями після численних хірургічних втручань, блогерка тут же похвалилася новим тілом перед підписниками Інстаграму.

Володарка вилиць пояснила, що навчилася самотужки робити уколи краси. Навіть виклала в мережу відео, де показала, як проводить ін’єкції ліполітики просто в обличчя. Тож і губи, і вилиці у прибічниці незрозумілої краси не природні, а накачані.

Здається, до пластичного втручання Настя виглядала красивішою

Та далеко не всі шанувальники підтримали дівчину. Багато хто дійшов думки, що слід зупинитися з експериментами над зовнішністю й врешті вгамуватися. Коментатори не добирали слів:

“Жах, спеціально так себе калічити, це садомазохізм”.

“Груди скоро лопнуть, як і обличчя, просто треш”.

“Так, фігура дуже красива. Але що з твоїм обличчям буде років через п’ять – ось це страшно”.

“Навіщо ви себе так спотворили?”

“Скільки гидоти вводить постійно в організм, плюс курить і випиває”.

Та дівчина-фрік не зважає на подібний негатив. У шоу “Від пацанки до панянки” їй перемогти не вдалося, то вирішила ось такою епатажною поведінкою здобути собі славу.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.