Жодне “Євробачення” не обходиться без скандалів: 2023 рік не став виключенням

Щойно оголосили ім'я переможниці "Євробачення 2023", всі видихнули з полегшенням і… почали з'ясовувати стосунки. Кому що не сподобалося цього разу?

Плагіат

Ще до початку фінальної частини конкурсу пісню шведки Tattoo порівнювали з більш ранніми композиціями й натякали на відсутність оригінальності в музиці. Так, багато кому вчулися в переможній композиції Loreen нотки української пісні Мікі Ньютон “У полоні”, записаної ще 2005 року.

У соцмережах Loreen стали звинувачувати ще й в запозиченні інших відомих хітів. Зокрема, синглу Flying Free під назвою Pont Aeri. Знайшлися й такі, що вчули у треку звучання культового гурту ABBA, а саме їхньої The Winner Takes It All.

Репери

У другому півфіналі на Ліверпульській сцені з’явився репер OTOY. Українець використав для репу вірш Шевченка про вишневий садок. Подібне дійство страшенно розлютило колегу молодика Alyona Alyona. Савраненко назвала вихід на сцену В’ячеслава Дрофи “трушним” і висловила інші претензії на адресу репера.

Репери посварилися через Євробачення, хоча колись працювали разом

OTOY не змовчав у відповідь. Так і почалася словесна перепалка в мережі, яка розділила фанів зірок на дві групи, що ворогують. Одні вважають виступ молодика гідним уваги, інші перейшли на бік Альони.

Гасло

Не обійшлося без трешу й під час виступу переможниці “Євробачення 2016” Джамали. Річ у тім, що співачка, не попередивши організаторів, вчинила на сцені трішечки “безладу”. Коли виконувала свою переможну композицію “1944”, українська зірка наостанку вигукнула: “Слава Україні! Героям слава!”

Джамала не стрималася під час виступу

На прогонах вона цього не робила, тому дуже боялася, що її самоуправство виріжуть з ефіру, але цього не сталося. До речі, не стримався від політичного гасла й представник Молдови. Під час свого виступу Pasha Parfeni подякував Україні за мир у Молдові й додав, що Молдова – це Європа.

Представник Молдови подякував Україні

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?