Важковаговики української естради, яких вважають фріками: здається, дивакам таке звання припало до вподоби

Фрік – це не лише людина, яка виділяється яскравим одягом, але й та, що має нестандартну поведінку. Якщо поглянути на представників шоубізу, які не один десяток років борознять сцени країни, можна знайти чимало цікавих екземплярів.

ТІК

Диваку з зайвою вагою і ріденьким волоссячком ніхто не радив починати співати. Віктор Бронюк, історик за професію, міг би зробити гарну політичну кар’єру. Для цього у вінничанина були всі задатки. Але він вирішив інакше.

Народ обожнює веселуна Бронюка

На диво, чоловіка з баяном і веселим гуртом музикантів за плечима, народ сприйняв на ура. Запальні мелодії, доречно кумедні слова не залишають нікого під час концерту в рівновазі. ТІК завжди чекають з нетерпінням у великих і не дуже українських містах.

DZIDZIO

Товариш Кузьми спочатку дивував глядачів незмінним спортивним костюмом невеличкого розміру, шапочкою індійця і приклеєною бородою. Згодом імідж Дзідзьо став потроху змінюватися. Додалися різні інші яскраві костюми.

Ось із таким прикидом Хома пробив собі дорогу в шоубізнес

До того ж борода стала справжньою. Запальні композиції викликали в аудиторії справжній захват. Згодом Михайло Хома став настільки знаменитим, що зміг собі дозволити займатися серйозними речами – став знімати кіно. А гімн у його виконанні раптово відкрив для оточення шалений голос артиста, який раніше він змушений був приховувати від загалу за веселенькими пісеньками.

Вєрка Сердючка

Безумовно, Андрій Данилко отримує першість нашого рейтингу. Нікому невідомий хлопчик з Полтави розпочинав кар’єру з розмовного жанру. Молодик чудово перевтілювався в солдатика чи провідницю вагона. Згодом костюм Вєрки Сердючки став візитівкою гумориста.

Образ провідниці Вєрки Сердючки приніс Данилку славу й купу грошей

Провідниця отримала, окрім піджака з блискітками, картатої спідниці й простих колготок, чимало нових костюмів. Професійна беретка змінилася блискучою і важкущою зіркою. А провідниця до того ж ще й заспівала. Незмінним залишилося лише одне – чималий бюст малокультурної дамочки, задля якого артисту доводиться надувати та ховати під одяг два презервативи.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.