Найближчим часом 58-річний Борис Джонсон стане батьком увосьме: нинішня дружина подарує третього нащадка

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон добре знаний в Україні. Його тут обожнюють і навіть оспівують у піснях. Між тим особисте життя політика вирує не менш яскраво, ніж політичне.

58-річний Борис Джонсон збирається стати батьком увосьме. Це буде вже третя дитина у шлюбі з Керрі Джонсон. Ще п’ятеро дітей чоловік має від інших жінок.

За кілька тижнів у родині Джонсонів має з’явитися поповнення. Цю радісну новину сповістила 35-річна Керрі. На коронації короля Чарльза жінка була присутня разом із благовірним. Але так майстерно вбралася в широку сукню, що ніхто нічого не запідозрив. Тепер у Вілфа і Ромі з’явиться братик чи сестричка. Малюкам нині 3 і 1,5 року.

Борис Джонсон з вагітною дружиною

Окрім малечі Джонсон має й дорослих дітей. З першою дружиною Алегрою Мостін-Оуен вони потомства не нажили. А друга Марина Вілер за 25 років шлюбу подарувала чоловіку дві донечки й двох синочків.

Лара Леттіс Джонсон-Вілер – 30 років

Найстарша донька Бориса Джонсона

Коли дівчинка народилася, її татусь ще працював журналістом. Донька пішла по батькових стопах, ставши позаштатним редактором Vogue та Tatler.

Майло Артур Джонсон – 28 років

Син Бориса Джонсона міг би стати професійним спортсменом

В дитинстві хлопчик серйозно займався футболом і крикетом, але згодом відмовився від спортивної кар’єри. Зайнявся вивченням сходознавства та африканістики, вивчивши чимало мов, зокрема, знає арабську.

Касія Пічез Джонсон – 26 років

Донька Бориса Джонсона стала письменницею

Освіту дівчина здобувала в Дубліні, згодом повернувшись до Лондона. Працювала журналісткою. Нині називає себе письменницею.

Теодор Аполло Джонсон – 24 роки

Теодор виріс повною копією батька Бориса Джонсона

Зовні син схожий на батька як дві краплі води. Закінчив Кембридж. У соцмережах Теодор не з’являється, тому невідомо, чим нині займається.

Стефані Макінтайр – 14 років

Коли був мером Лондона, Борису приписали позашлюбну дитину. Мамою дівчинки є Хелен Макінтайр, яка займається мистецтвознавством. Сам Джонсон ніколи й словом не прохопився про цю дитину.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.