У червні кіномани відбудуть до Чернівців: фестиваль “Миколайчук OPEN” обіцяє чимало цікавинок

Любителі кінематографа зберуться невдовзі у Чернівцях. Саме там пройде 15-20 червня 2-ий Міжнародний фестиваль глядацького кіно "Миколайчук OPEN". Якими новими стрічками порадують учасники? Всього в конкурсній програмі візьме участь 8 кінострічок.

Любителі кінематографа зберуться невдовзі у Чернівцях. Саме там пройде 15-20 червня 2-ий Міжнародний фестиваль глядацького кіно “Миколайчук OPEN”. Якими новими стрічками порадують учасники? Всього в конкурсній програмі візьме участь 8 кінострічок.

МРТ

Фільм румунського режисера Крістіана Мунджіу

Матіас повертається з Трансільванії до нареченої та сина, покинувши роботу в Німеччині. Та очікуваної ідилії вдома не знаходить через кількох мігрантів, що влаштувалися на місцеву фабрику.

Мій сусід Адольф

Чоловіку, якому вдалося вижити під час Холокосту, починають ввижатися різні дива. Зокрема, він підозрює, що поруч із ним поселився Адольф Гітлер.

Тривала втеча

Спільний україно-італійський проєкт розповідає про долю Джачинто, який, народившись у в’язниці, довгий час не знав, що за її межами вирує життя.

Хто ти, Філіпе?

Напівбіографічна драма, що розповідає про поневіряння польського єврея під час Другої світової війни.

Я і Фелікс

Стрічка, знята за мотивами роману Артема Чеха Хто ти такий?

Розповідь про Тимофія, що сталася у 90-их роках. Одного дня підліток подружився з колишнім контррозвідником-афагнцем, а нині звичайним алкоголіком.

Сліпа верба, Спляча жінка

Європейська стрічка, знята за мотивами творів японського письменника Харукі Муракамі.

Як там Катя?

Непрості будні Анни, яка працює лікаркою на швидкій допомозі, і намагається зробити життя донечки Каті якомога щасливішим.

Я, Ніна

У центрі сюжету історія телеведучої та блогерки Яніни Соколової, якій вдалося перемогти онкологію.

Кращий фільм визначать глядачі шляхом голосування. Головний приз складає тисячу доларів. Окремо буде проведено конкурс українських короткометражок, знятих у різних жанрах.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?