Максу Чмерковському знайшлася гідна заміна: українець вразив журі шоу “Америка має талант”

Хореографа Олександра Лещенка телеглядачі чудово пам'ятають за кількома танцювальними шоу. У "Танцюють всі" 2008 року танцівник здобув друге місце, а за рік разом із Ганною Безсоновою у "Танцюю для тебе-3" уже святкував перемогу.

Хореографа Олександра Лещенка телеглядачі чудово пам’ятають за кількома танцювальними шоу. У “Танцюють всі” 2008 року танцівник здобув друге місце, а за рік разом із Ганною Безсоновою у “Танцюю для тебе-3” уже святкував перемогу.

Олександр Лещенко у парі з Ганною Безсоновою здобули перемогу на шоу

Після того Сашко активно співпрацював із “1+1”. У талант-шоу “Суперзірка” в 2010-му Лещенко виступив головним хореографом. В 2011-му настала черга “Майдансу”, коли танцівники із різних міст з’ясовували, хто з них краще рухається. Звісно, перемогу здобула команда Кропивницького (тоді ще Кіровограда), яку підготував до виступу саме цей хореограф. Призовий фонд тоді склав 1 мільйон гривень.

Лещенко співпрацював з Кіровоградщиною не просто так, адже сам родом з райцентру Олександрія. Щоправда, разом із батьками Сашко переїхав жити до столиці, коли йому було 13 років. Спочатку його взяли у балет “Тодос”, а згодом таланливий молодик очолив власний колектив “Форсайт”. Він і понині існує під керівництвом дружини Олександра Ліни.

Олександр Лещенко з дружиною Ліною Верес

До речі, хореографію на Олімпіаді 2014 теж ставив Лещенко. Він був правою рукою головного постановника. Тоді українці ще не здогадувалися про підступні плани росії захопити території сусідньої країни, тож радо допомагали, чим могли.

Як потрапив до Америки

Танцюрист замислив вразити американських глядачів ще 4 роки тому. Лещенко підготував дивовижний номер. І хоча мав запрошення на проєкт “Америка має талант” раніше, та поїхати до США спромігся лише зараз.

Публіка Лос-Анджелесу була вражена постановкою Лещенка. Члени журі теж дивилися на його танець, розкривши роти. Українець отримав чотири безперечні “так” у шоу. Тож сподіватимемося на перемогу Сашка, як це колись зробив інший українець – одесит Макс Чмерковський.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?