Шон Пенн тричі навідувався в Україну, але кохання зустрів у Грузії: обраницею стала українка Ольга Коротяєва

Шон Пенн після 24 лютого 2022 року приїжджав до України тричі. Навіть залишив у кабінеті Володимира Зеленського свого "Оскара", якого пообіцяв забрати після Перемоги України. А от свою долю в особі українки 62-річний актор зустрів в іншій країні.

Шон Пенн після 24 лютого 2022 року приїжджав до України тричі. Навіть залишив у кабінеті Володимира Зеленського свого “Оскара”, якого пообіцяв забрати після Перемоги України. А от свою долю в особі українки 62-річний актор зустрів в іншій країні.

З Ольгою Коротяєвою голлівудський представник познайомився в Грузії під час офіційного заходу. Схоже роман з українською актрисою лише набирає обертів, попри те, що партнерка молодша на 20 років.

Шон Пенн з коханою українкою провели чудові канікули в Римі

Закохані провели разом кілька романтичних днів і ночей в Італії. Потім вирушили до Грузії, куди Шона запросили на фестиваль ZEG Tbilisi. Всі чекали на голлівудську зірку з нетерпінням. От тільки ніхто й не здогадувався, що Пенн прибуде до Тбілісі не сам, а у супроводі коханої.

Шона з Ольгою приймали з традиційною грузинською щедрістю. Під час застілля в грузинському ресторані голубки сиділи поруч, але стримувалися від обіймів і поцілунків, якими щедро радували папараці в Римі.

У Грузії Шон Пенн з Ольгою поводилися значно скромніше

Шон Пенн всіляко підтримує українців у їхній борні з рашизмом. Актор навіть узяв участь у зніманні стрічки “Війна очима тварин”, яку знімає Мирослав Слабошпицький. За плечима у відомого актора три зіркові шлюби, один із яких з Мадонною. Невже дочекаємося й четвертого американо-українського весілля? Недарма ж молодята в Римі відвідали кілька ювелірних крамниць.

Нова кохана американця народилася в Черкасах. Актрису можна побачити у фільмах “Вибух”, “Щастя”, “Банковий квартал” тощо. А ще Коротяєва вела програми на телеканалі “Україна”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?