Куриленко, Спілберг, Духовни знають смаку українського борщу не з чуток: близькі родичі народилися в Україні

Допоки росіяни з піною у рота намагаються відстояти своє право на борщ, який став частиною української нематеріальної спадщини ЮНЕСКО, деякі голлівудські зірки знаходять у своїх жилах українську кров і з задоволенням смакують першою стравою за рецептами своїх пращурів.

Допоки росіяни з піною у рота намагаються відстояти своє право на борщ, який став частиною української нематеріальної спадщини ЮНЕСКО, деякі голлівудські зірки знаходять у своїх жилах українську кров і з задоволенням смакують першою стравою за рецептами своїх пращурів.

Ольга Куриленко

До 13 років Оля жила в Бердянську, тож смаку борщу пам’ятає не з розповідей бабусі. Після цього опинилася в Москві. А в 16-річному віці уклала контракт із модельним агентством. Так Куриленко опинилася у Франції. Її кар’єра розвивалася доволі вдало. Всі найвідоміші глянці виставляли світлини українки на обкладинки.

Українка Ольга Куриленко знялася в Бондіаді

На початку нульових дівчина вийшла заміж за свого товариша Седріка Ван Моля, отримавши французьке громадянство. За 4 роки цей шлюб розпався. Ольга з’явилася у бондіаді. Дівчину Бонда у виконанні Куриленко можна побачити в “Кванті милосердя”.

Знаменитість не забула про своє коріння, й активно підтримує Україну в її борні за незалежність. Коли відзначала день народження свого маленького синочка, Ольга замовила торт в українки, яка мешкає в Лондоні.

Стівен Спілберг

Родина Спілбергів веде лік з Одеси. Не виключено, що на Молдаванці й понині живуть родичі знаменитого на весь світ режисера. Дідусь і бабуся Стівена емігрували в США на початку ХХ століття.

Найкасовіший, тричі оскароносний режисер Стівен Спілберг має українське коріння

В родині зберігся сімейний рецепт борщу, смак якого режисер пам’ятає й досі. Спілберг 2006 року відвідав Київ, побував у Бабиному Яру. А коли спускався з трапу літака в Борисполі, то сказав: “Я вдома”.

Девід Духовни

Зірка “Секретних матеріалів” теж має дідуся й бабусю емігрантів. Вони виїхали з Києва, рятуючись від єврейських погромів під час Громадянської війни, яка почалася в 1918 році.

Зірка Секретних матеріалів Девід Духовни має українське коріння

Довгий час Девід вважав, що в нього російське коріння, не розрізняючи двох країн і народів. Зовсім нещодавно, коли Україна зайняла помітне місце в інфопросторі світу, Духовни втямив, що насправді є українцем, про що й сповістив шанувальникам у Твіттері.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.