Мешканка Херсону приміряла корону королеви краси: українці висловили невдоволення поведінкою красуні №1

З майже сотні конкурсанток Ms.World International 2023 компетентне журі обрало переможницю. Найгарнішою жіночкою у світі стала українка з Херсону.

Конкурс краси відбувся у Маямі. 36-річна уродженка Херсону представляла Америку й отримала корону переможниці. Звісно, не проігнорували ворожий захід у країні НАТО, з якою начебто ведуть війну, й росіянки. Їм теж дісталися якісь регалії.

Наша Ірина Безсмертна радо позувала з дівчатами у кокошниках. Напевно, за кілька років, проведених в Америці, їй не дуже болить, що представники цієї нації зробили з її рідним містом, де пройшла більша частина життя.

Бізнесу на батьківщині українська американка позбулася саме завдяки російській агресії. Та ладна все вибачити заради отримання корони. Навіть потрималася з росіянками за руки.

Красуня-українка

У Херсоні Ірина навчалася в школі, потім була студенткою. Рано вийшла заміж, але сімейне життя не задалося, тож довелося самотужки ростити дитину, залишившись без засобів до існування. Та мужня українка не здалася, зуміла практично з нуля побудувати бізнес.

За межами конкурсу Ірина всіляко підтримує Україну

Навіть коли вийшла заміж за американця й 4 роки тому переїхала жити за океан, справу не закрила. Вдома залишилися батьки, брати, сестри Безсмертної з родинами. А коли обласний центр захопили росіяни, звісно, все накрилося мідним тазом.

На сцені можна й поручкатися з росіянкою

В Америці херсонка відвідує масові заходи на підтримку України, та під час участі в конкурсі краси забула про своє коріння і не висловила власної позиції. Звісно, тоді б у неї, як у нашої фехтувальниці Ольги Харлан, відібрали б перемогу, але вона могла б заявити про російську агресію, від якої постраждала сама і її близькі люди, на весь світ. Та не склалося.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?