Саша Заріцька скинула торік 30 кг, але не зупиняється на досягнутому: зі спортзалу не вилазить

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька неймовірно здивувала шанувальників, коли схудла на цілих 30 кг. Тепер постала задача – закріпити досягнуті здобутки. Як їй це вдається?

Саша Заріцька з такими труднощами позбувалася зайвої ваги, що тепер понад усе боїться, аби загублені кілограми не повернулися назад на талію. Ось і доводиться зірці постійно пітніти в спортивній залі. До вправ додається ще й вітамінізований напій. Тож справа обов’язково піде на лад.

Історія схуднення Олександри тривала майже 2 роки. Різко втрачати вагу солістка KAZKA почала під час участі в шоу “Танці з зірками” 2021 року. До цього дівчина не звертала уваги на зауваження з боку сторонніх людей, які вказували їй, якою вона має бути.

А під час тренувань на паркеті з Юрієм Мєшковим в Заріцької самі собою стали втікати сантиметри на талії, причому кожного тижня. Подібне дивовижне перевтілення настільки сподобалося, що Саша продовжила цей процес, навіть коли вилетіла з шоу за крок до чвертьфіналу.

Олександра Заріцька до схуднення і після. Результат: -30 кг

Під час танців дівчина позбулася 12 кг, а протягом наступного року процес тривав. У підсумку вийшло мінус 30 кг. А все тому, що не припиняла танцювати. Дівчина знайшла собі партнера й тричі на тиждень давала організму фізичне навантаження, танцюючи.

Струнку зірку перестали впізнавати шанувальники. А коли розуміли, хто перед ними, починали засипати знаменитість компліментами. Саша зізналася, що поставила собі за мету досягнути позначки у 80 кг.

Чи вдалося досягнути бажаного, невідомо, бо Саша не зізнається, скільки нині важить. Хоч би що там було, Заріцька хвалиться своєю фігурою. Виходить, що вдоволена новими формами й очікує на слова підтримки.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.