Саша Заріцька скинула торік 30 кг, але не зупиняється на досягнутому: зі спортзалу не вилазить

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька неймовірно здивувала шанувальників, коли схудла на цілих 30 кг. Тепер постала задача – закріпити досягнуті здобутки. Як їй це вдається?

Саша Заріцька з такими труднощами позбувалася зайвої ваги, що тепер понад усе боїться, аби загублені кілограми не повернулися назад на талію. Ось і доводиться зірці постійно пітніти в спортивній залі. До вправ додається ще й вітамінізований напій. Тож справа обов’язково піде на лад.

Історія схуднення Олександри тривала майже 2 роки. Різко втрачати вагу солістка KAZKA почала під час участі в шоу “Танці з зірками” 2021 року. До цього дівчина не звертала уваги на зауваження з боку сторонніх людей, які вказували їй, якою вона має бути.

А під час тренувань на паркеті з Юрієм Мєшковим в Заріцької самі собою стали втікати сантиметри на талії, причому кожного тижня. Подібне дивовижне перевтілення настільки сподобалося, що Саша продовжила цей процес, навіть коли вилетіла з шоу за крок до чвертьфіналу.

Олександра Заріцька до схуднення і після. Результат: -30 кг

Під час танців дівчина позбулася 12 кг, а протягом наступного року процес тривав. У підсумку вийшло мінус 30 кг. А все тому, що не припиняла танцювати. Дівчина знайшла собі партнера й тричі на тиждень давала організму фізичне навантаження, танцюючи.

Струнку зірку перестали впізнавати шанувальники. А коли розуміли, хто перед ними, починали засипати знаменитість компліментами. Саша зізналася, що поставила собі за мету досягнути позначки у 80 кг.

Чи вдалося досягнути бажаного, невідомо, бо Саша не зізнається, скільки нині важить. Хоч би що там було, Заріцька хвалиться своєю фігурою. Виходить, що вдоволена новими формами й очікує на слова підтримки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?