Даша Квіткова, Остап Ступка, Костянтин Меладзе не дуже акуратно водять авто: подробиці резонансних ДТП

Іноді й з зірками трапляються неприємності. Особливо прикро, коли це стається на дорозі за участі автомобілів та пішоходів. Наслідки бувають доволі суттєвими.

Даша Квіткова

Наприкінці серпня блогерка їхала в пологовий будинок забирати подругу. Її Lexus на перехресті втрапив у ДТП за участі відразу трьох авто – Mustang та Tesla. За словами Квіткової ніхто з людей у цій автотрощі не постраждав. Тільки одна дівчина поскаржилася на травму руки.

Даша Квіткова втрапила в потрійне ДТП

Звісно, крапку в цій справі має поставити суд. Поки що зізнання свідків прямо протилежні. Учасники аварії стверджують, що саме Даша поїхала на червоне світло, коли зелене було якраз їм. Квіткова не відмовляється відповідати за законом, але натякає, що інші авто перевищили швидкість.

Остап Ступка

Актор влаштував аварію у квітні, перебуваючи напідпитку. Позашляховик Ступки врізався у припаркову машину. Людина, яка в ній перебувала, отримала тяжкі травми. Чоловіка забрали до лікарні, де він 3 дні провів у реанімації.

Остап Ступка сів за кермо напідпитку

За словами жертви ДТП, він отримав п’ять переломів та черепно-мозкову травму. Йому зробили операцію на стопі, вставивши пластину. Бідолаха втратив багато крові. Також він скаржиться, що винуватець трагедії оплатив лікування лише частково, а на ремонт понівеченої автівки не дав жодної копійки.

Костянтин Меладзе

Та найстрашніша дорожня пригода сталася з композитором. У грудні 2021 року Меладзе збив 30-річну жінку на смерть. Костянтин, як людина, що має поганий зір, пізно помітив перешкоду, почав різко гальмувати, але зіткнення уникнути не вдалося.

Костянтин Меладзе уник ув’язнення після смертельної аварії

Продюсер “ВІА Гри” міг би загриміти за решітку на 8 років, але родичі жінки відмовилися від претензій до Меладзе. Костянтин у відповідь зобов’язався утримувати двох неповнолітніх дітей Ганни.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?