На “Дитяче Євробачення” цьогоріч відправлять 9-річну співачку: що стало з іншою учасницею Вікторією Петрик

Днями стало відомо ім'я переможця нацвідбору на "Дитяче Євробачення 2023". Україну представлятиме наймолодша конкурсантка Анастасія Димид, якій минуло всього 9 років.

Юна Настя висловлювала впевненість щодо завершення конкурсу на її користь. Димид казала:

“Я переможу на цьогорічному Нацвідборі, бо я завзято і наполегливо працювала задля цього моменту все життя!”

Анастасія Димид – учасниця конкурсу Дитяче Євробачення 2023

Слова дівчинки справдилися. Журі у складі Jerry Heil, Alyona Alyona та Ігоря Кондратюка дало Анастасії 4 бали. Ще 5 вона отримала від глядачів. Цього виявилося достатньо для перемоги. До речі, цьогоріч в українців з’явилася можливість використовувати задля голосування застосунок “Дія”.

Співачка родом з Івано-Франківщини сподівається прославитися на весь світ. Фінал “Дитячого Євробачення” має відбутися 26 листопада у французькій Ніцці.

Інша зірка “Дитячого Євробачення”

У 2008 році Україну на пісенному конкурсі представляла Вікторія Петрик. Тоді дітлахи змагалися у вокалі на Кіпрі, і наша представниця дісталася високого другого місця, виконавши україномовну веселу пісеньку “Матроси”. Згодом Вікторія взяла участь у талант-шоу “Україна має талант” разом із молодшою сестрою Анастасією, ставши надзвичайно популярними.

Сестри Петрик

А нині час минув. Дівчатка подорослішали, і їх не видно на музичному олімпі. Вікторія 2016 року намагалася пройти дорослий відбір на “Євробачення“, та судді розкритикували її виступ. А за рік 19-річна дівчина народила немовля й перемкнулася на материнські турботи.

Батьки Вікторії разом з її молодшою сестрою Настею перебралися жити до Філадельфії. Швидше за все, співачка з ними не поїхала, оскільки її Інстаграм-профіль має місце розташування в Іспанії.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?