Коли одні артисти подалися на Захід, інші нині перебувають на Сході: мова про Нищука, Дікусара, Галича

З перших днів повномасштабного вторгнення чимало справжніх українських чоловіків подалися до військкомату й взяли до рук зброю. Серед тих, хто пішли служити в ЗСУ, актори, танцюристи, музиканти.

Євген Нищук

Голос Майдану 2004 з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист країни. Спочатку перебував у добробаті на Київщині, потім його перевели на Чернігівщину. Нині вже воює повноцінно, перебуваючи у лавах ЗСУ.

Євген Нищук став на захист країни

Коли прийшов до військкомату, там за голову схопилися, адже народного артиста впізнали, але не могли взяти на офіцерську посаду, а лише солдатом. Потім Євгена запросили зайти до лікаря. Він подумав, що через проблеми зі здоров’ям, а виявилося, що медикам просто закортіло сфотографуватися разом зі знаменитістю.

Дмитро Дікусар

На шоу “Танці з зірками” Дмитро був, безсумнівно, кращим хореографом, та кубка переможця, на жаль, так і не здобув. Натомість знайшов собі двох дружин – Ірину Білик та Олену Шоптенко. Коли почалося повномасштабне вторгнення, на відміну від багатьох колег, Дікусар не роздумував, що робити й став до лав ЗСУ.

Дмитро Дікусар майже нічого не розповідає про службу

Відтоді повідомлень про Дмитра надходить дуже мало. У лютому 2022-го сповістив підписникам, що йде боронити країну. У березні стало відомо, що Дмитро з товаришами потрапив під авіаудар. Всі, хто вижили, не злякалися, а навпаки розізлилися. Дікусар лише зрідка сповіщає новини про себе: живий-здоровий, а у відповідь отримує купу захопливих коментів.

Женя Галич

Фронтмен гурту O.Torvald теж став на захист України. Нині його батальйон доукомплектовується на Київщині. То в музиканта з’явилася можливість дати кілька благодійних концертів. 5 жовтня гурт-учасник “Євробачення” вийде на сцену в Києві, а наступного дня – у Львові.

Женя Галич служить у лавах ЗСУ

У червні батальйон Євгена вивели з-під Бахмуту. На жаль, загинуло багато побратимів Галича. Тож під час виступу O.Torvald збиратимуться гроші на потреби родин загиблих бійців 135-го батальйону.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.