Кожен із нас трішки Юлій Цезар: принаймні деякі залюбки облачаються в давньоримські шати

Деякі посадові особи просотуються власною величчю настільки, що підіймають власну особистість до рівня Юлія Цезаря. Та коли це стає відомо широкому загалу, зазвичай викликає лише сміх.

Генпрокурор

Колишній генпрокурор Віктор Пшонка зібрав чимало добра, яке довелося покинути напризволяще, тікаючи з країни. Величезну колекцію золотих виробів та інших цінних речей за рішенням суду було відправлено з маєтку в Гореничах до художнього музею.

Колишній генпрокурор в образі Юлія Цезаря

До музейної колекції відправили картини, ікони, вази й інші цінні речі. А от яйця Фаберже та картина, на якій ексгенпрокурор зображений в образі Юлія Цезаря, чомусь залишилися поза списком раритетів.

Суддя

У Броварах затримали суддю під час отримання хабаря. Рівень своїх послуг він оцінив у 4 тисячі доларів. Першу тисячу йому видали на руки раніше, а затримання відбулося під час передачі другої половини.

Суддя-хабарник в образі Юлія Цезаря

Працівники СБУ навідалися до судді додому з обшуком і побачили багато цікавого. Зокрема, знайшли кілька конвертів із доларами. Певно, ще не встиг розпакувати. Та найбільше вразив портрет чоловіка у вигляді відомого імператора. Справа Пшонки жива.

Будівельник

Забудовник зі столиці пішов ще далі. Він не просто став картиною, а вбрався на свій ювілей у костюм Юлія Цезаря. Вся вечірка з нагоди іменин відбувалася в тематичному плані.

Забудовник в образі Юлія Цезаря

Гості в заміському комплексі перебували у римських тогах. Ювіляра всадовили на колісницю, що віддалено нагадує гіроскутер, і катали з усіма почестями. Чи було передбачено програмою свята гладіаторський бій або спалення язичницького храму, залишилося загадкою.

Цікаво, хто з наших посадовців чи політиків стане наступним Юлієм Цезарем?

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?